Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Colyak mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumColyak mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melis85 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melis85 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Colyak mi
    Gönderim Zamanı: 20 Ara 2016 Saat 12:13
Hocam oğlum yaklaşık 23 aylık .boyu 81 kilo 9.600..endoskopi yaptırdık. Sonuç colyak dedi..sürekli bir karın ağrısı ve göz altı kizarikligi var..çok huzursuz uykuya dalamiyor..çok caresizsiz. 15 gündür glutensiz besleniyor. Ama hala durumu aynı. ..nesi var oglumun. .yaklaşık 6 tane gastoentoya  gittik.en son bunu dediler. .süt yumurta alerjisi sandık. .aylarca diyet yaptırdık  sorun gecmedi. Neocate mama kullanıyoruz. Allah rızası icin yardım edin
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118466
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2016 Saat 19:48
Colyak ile US'un bir ilgisi yoktur... Niye US yapildiki???
Biyopsi dogru degerlendirildi ise, Colyak'tir... Diyet'ten baska da sansiniz yoktur..
Tabii, ben bu yorumu, "Endoskopi" esnasinda, Biopsi'de yapilmis oldugunu farz ederek yapiyorum..
EGER; biopsi yapilmadi ise, bunun tekrari ve Biopsi yapilmasi gerekir..
Siz bana esas Biopsi raporunu gonderin... Oyle, sadece "Endoskopi" ile Colyak denmez..
(Turkiye'de derler o baska!!!!)
Yukarı Dön
melis85 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melis85 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2016 Saat 20:09
Hocam onu da attım ama gelmedi galiba..Karın ağrısı olduğu için dr istedi...
Yukarı Dön
melis85 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melis85 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2016 Saat 20:13
Hocam 1 bucuk yıldır helak olduk...sürekli diyet diyet geçmedi ..çocuğum ne buyuyor  ne huzurlu  ne de yemek yiyor.başka kan tahlilde apildi...Dilerseniz onuda atayım. .çok değerli vaktinizi de alıyorum ama çok caresizim. .Dünya kadar paramiz  da gitti ama hala tam olarak oğlum rahatlamadi. Bugün 15 gün oldu glutensiz besleneli. Nolur hocam net bişey söyleyin  bizi yonlendirin
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2016 Saat 01:28
KAN Tahlillerinde:
- anti-TG2 IgA
- Total IgA
- HLA (DQ2,  DQ8 )
- EMA  sonuclari varsa yazin..

Yukarı Dön
melis85 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melis85 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2016 Saat 08:32
1
2

Yukarı Dön
melis85 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melis85 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2016 Saat 08:34
Sayin hocam birde oğlum geceleri uykusunda ayaklarını tutup  karnına doğru çekiyor ..bazen kasiyor  poposu  havada uyuyir öyle uykuya dalıyor. .
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2016 Saat 21:11
Colyak degil....
Zaten Colyak olsa idi, diyetten fayda saglanirdi!!
Immunolojik testlerin tamami "Menfi", nasil olurda Colyak derler!!!
IgA degilde, IgE bakmalarida cok enteresan!!!

Barsak solucani olabilir.  Andazol surup; 15 gun ara ile, 2 olcek(2x10ml) icirin.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.