Colyak mi |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||||||
melis85
Üye Kayıt Tarihi: 23 Haz 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2016 Saat 12:13 |
|||||
Hocam oğlum yaklaşık 23 aylık .boyu 81 kilo 9.600..endoskopi yaptırdık. Sonuç colyak dedi..sürekli bir karın ağrısı ve göz altı kizarikligi var..çok huzursuz uykuya dalamiyor..çok caresizsiz. 15 gündür glutensiz besleniyor. Ama hala durumu aynı. ..nesi var oglumun. .yaklaşık 6 tane gastoentoya gittik.en son bunu dediler. .süt yumurta alerjisi sandık. .aylarca diyet yaptırdık sorun gecmedi. Neocate mama kullanıyoruz. Allah rızası icin yardım edin
|
||||||
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118466 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||||
Colyak ile US'un bir ilgisi yoktur... Niye US yapildiki??? Biyopsi dogru degerlendirildi ise, Colyak'tir... Diyet'ten baska da sansiniz yoktur.. Tabii, ben bu yorumu, "Endoskopi" esnasinda, Biopsi'de yapilmis oldugunu farz ederek yapiyorum.. EGER; biopsi yapilmadi ise, bunun tekrari ve Biopsi yapilmasi gerekir.. Siz bana esas Biopsi raporunu gonderin... Oyle, sadece "Endoskopi" ile Colyak denmez.. (Turkiye'de derler o baska!!!!)
|
||||||
melis85
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||||
Hocam onu da attım ama gelmedi galiba..Karın ağrısı olduğu için dr istedi...
|
||||||
melis85
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||||
Hocam 1 bucuk yıldır helak olduk...sürekli diyet diyet geçmedi ..çocuğum ne buyuyor ne huzurlu ne de yemek yiyor.başka kan tahlilde apildi...Dilerseniz onuda atayım. .çok değerli vaktinizi de alıyorum ama çok caresizim. .Dünya kadar paramiz da gitti ama hala tam olarak oğlum rahatlamadi. Bugün 15 gün oldu glutensiz besleneli. Nolur hocam net bişey söyleyin bizi yonlendirin
|
||||||
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
|||||
KAN Tahlillerinde: - anti-TG2 IgA - Total IgA - HLA (DQ2, DQ8 ) - EMA sonuclari varsa yazin.. |
||||||
melis85
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||||
|
||||||
melis85
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||||
Sayin hocam birde oğlum geceleri uykusunda ayaklarını tutup karnına doğru çekiyor ..bazen kasiyor poposu havada uyuyir öyle uykuya dalıyor. .
|
||||||
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
|||||
Colyak degil.... Zaten Colyak olsa idi, diyetten fayda saglanirdi!! Immunolojik testlerin tamami "Menfi", nasil olurda Colyak derler!!! IgA degilde, IgE bakmalarida cok enteresan!!! Barsak solucani olabilir. Andazol surup; 15 gun ara ile, 2 olcek(2x10ml) icirin. |
||||||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|