|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
burcinn24 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burcinn24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kas 2016 Saat 23:04 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
burcinn24 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burcinn24
![]() ![]() ![]() ![]() |
kadir bey kızım 7 yaşında geçen hafta bacağında gönderdiğim resimdeki kızarıklık odu.Önemsemedim başta biyere çizdirmiştir falan diye ama 2 gündür göğsünde ve kulak arkalarında da çıktı.daha küçükler ama nedir bunlar? Yazılarınızdan okuyarak ultrAlan krem aldım pomad yoktu.sürüyorum fakat başka birşey mi diye kafama takıldı ve size sormak istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Onemli bir hastalik dokuntusu degil, muhtemelen sinek isirigi. Fenistil jel surmeniz daha iyi olur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burcinn24
Tmm teşekkür ederim Kadir bey. Eğer sinek ısırığıysa vücudunun diğer yerlerinde neden çıkmıştır acaba. Ultralanın faydası oluyormudur iki gündür sürdüm çünkü. Ama yarın fenistil jel alıp kullanırım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ultralan bunlara etki etmez..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burcinn24
Kadir bey iyi akşamlar vaktinizi almak istemiyorum ama kızımın vücudundaki çıkanlar iyice çoğaldı sırtında ğöğsünde kulak arkalarında ve şimdide yüzünde özellikle alnında çıktı. Fenistil jel kullanıyorum herbir kızarıklığın üstüne sürüyorum sabah akşam. Cuma günü azar azar başlayan ve hafta sonu çoğalan öksürük oldu baya şiddetliydi. Viks sürdüm göğsüne ilaç kullanmadım hiç ve bugün daha iyiydi tek tük öksürdü. İkinci sınıfa gidiyor dersleri konusunda biraz sıkıntı yaşıyoruz bende üstüne fazla düşüyorum acaba stresten çıkıyor olabilir mi diye aklıma geldi. Ateş yok halsizlik yok.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Uzak bir ihtimal ama, acaba Sucicegimi?? Eger, kabartilar ellenmekle aciliyor ve elinize islaklik geliyorsa, Sucicegi'dir,
O zaman hemen; Zovirax surup baslayin, 4 saatte bir 1 olcek icirin, gece 04:00 de vermeyin. 2- Eger su cicegi ise, okula gitmesin, dokuntuler kabuk tutana kadar evde kalsin. Yeni resim gonderebilirmisiniz?? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burcinn24
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|