Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İshal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumİshal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
makisko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 58
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı makisko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İshal
    Gönderim Zamanı: 01 Şub 2016 Saat 22:59
Merhabalar Kadir bey 15 haftalık kızım cumartesini gününden beri ishal bir kere kustu anne sütü+mama takviyesi ile besleniyor ishali hala devam ediyor ishali kötü kokulu ve balgamlı şeklinde doktorunu aradım önemli değil diyor ama size danışmadan içim rahat etmiyecek ihmal etmek istemiyorum vitasanol vitamin ve bio gaia damla kullanıyoruz (biogaia 6. Ayına kadar kullanın demişti doktor) sizce ne yapmalımyım
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118639
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2016 Saat 07:25
VitaSanol, olabilirde; kutusunu bir okuyun; gunde ne kadar vermeniz gerekiyor, iyi okuyun..
Iceriginde olan Vitaminler; 1 olcek=5ml'mi, yoksa 1 olcek=10ml'mi???

Bio Gaia; tamamen bilincsizce verilmis bir ilac. Kesin.
Ishal icin sakin ilac, hele Antibiyotik kullanmayin.
Yukarı Dön
makisko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı makisko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2016 Saat 12:06
Vitasanol için doktor 5ml kullanmamı söylemişti zaten kutusundada 5ml yazıyor bende o şekilde veriyorum ama bugün 4. Gün hala isali devam ediyor kaka testi falan yaptırmamız gerekirmi ne zamana kadar beklemeliyim doktoruda telefonda bişey yapmaya gerek yok dedi fakat içimde hiç rahat değil
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2016 Saat 18:54
Unuttum soylemeyi, ishal varken Vitamin suruplari verilmez.
Hicbir sey gerekmez.
Hayret; akli basinda bir doktorunuz varmis, bu kadar vidi-vidi'ya ragmen ilac vermemekte direnebilmis.
Yukarı Dön
makisko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı makisko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2016 Saat 23:59
Tekrardan merhaba kadir bey yarın 7. Gün ve hala ishali devam ediyor 2-3 gündğr vitamin vermiyorum günde 10-15 kere yapıyor diyebilirim 2 gündür sancısıda var uykusundan bile uyanıp kakasını yapıyor şuan bile ağlıyor durum böyle oluncada insan korkuyor gerek yok dediğiniz için gereksiz yerede götürmek istemiyorum hastaneye tekrardan sormak istedim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2016 Saat 06:31
Barsaklardaki mikroplar atilana kadar devam eder. Beraberinde; kusma olmadigi icin, bir su kaybi
OLAMAZ.. Merak etmeyin.
Hastaneye giderseniz, aptallar; Antibiyotik verirler. Kakalarin arasindaki bakterilere nasil gidebilecekse!!
Yukarı Dön
makisko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı makisko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2016 Saat 20:28
Kadir bey ishalimiz hala devam ediyor vitasanol vermiyorum ama d vitamini bebekler için önemli diye biliyorum vermeye başlamalımıyım birde doktoru geçmezse getirin kaka tahlili yapalım demişti yani 1-2 güne götürücez galiba ne gibi bir tutumumuz olsun ilaç verirse birde mama için bir öneriniz varmı ağtamil conformil kullanıyoruz acaba ondan olabilirmi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2016 Saat 06:26
Sakin o "tahlil" palavralarina kanmayin..
Inanmazsaniz, babasinin bir parca kakasini su ile karistirip, sulu kaka haline getirin, bakin
laboratuvarda hemen "Amipli Dizanteri" teshisi koyacaklar.
Sormayi unutmusum....  Kaka sayisi gunde kac defa??? Eger; 7'den fazla ise, ishal denilebilir, az ise,
cok yedigindendir.
Eski mailleri okuyun. Turkiye'deki mamalari bilmiyorum.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.