|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeyneptuba ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeyneptuba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Oca 2016 Saat 23:52 |
Hocam sorun kızımın doyup doymadığını anlayamam. Sütüm artık çokdeğil kızım da ek gıda az alıyor. Aç olduğuna dair bir belirti yok ağlaması falan. Sdece gece 3 4 kez kalkıp emip yatıyor hemen.
Benim de aklıma arkadaşlarım soktu çocukları kızımla aynı doğumlu kiloları 10.5 11 kilo. Kızım 4 mayıs doğumlu 9.5 kilo yaklaşık 3 ayda 700 gr anca aldı. Bence önceden fazla olan kilo normale dönüyor ama arkadaşlarım kafamı karıştırdı. Aç olabilir doymuyordur dediler. Ya da alerjisi vardır süte kilo almıyordur dediler. Mama arı sütü tarzı şeyler de vermiyorum. Onlar veriyor. Sizce ne yapmalıyım. |
|
![]() |
|
Zeyneptuba ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeyneptuba
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada boyu uzun sanırım 74 cm. 3750 kg 51 cm doğmuştu.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeyneptuba
Hocam kızımın ateşi çıktı. Şuan 37.7 biliyorum artacak. Yine hasta oldu. Eylüldem beri her ay aynı tarihlerde ateşleniyor hocam 39 larda. 16 ekim 17 kasım 20 aralık ve şimdi. Böyle bişey mümkün mü hocam. Rapor alıp işe gitmediğim için tarihlere dikkat etmeye başlamıştım. Önceki teşhisinde bakteri enfeksiyonu var boğazında diye antibiyotik kullanmıştık.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- 1.5 kilo fazlasi var. Ne yapmaya calisiyorsunuz??? 2- Ilk 1 yas icinde olan hastaliklar Viraldir. Antibiyotik kullandiginiz icin, sik hastalaniyor. Eski mailleri okuyun. Viral/bakteriel farkini ogrenin. Cok okumaniz gereken konu var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|