Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kilo

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=51934
Tarih: 16 Eki 2025 Saat 21:51

Konu: Kilo
Mesajı Yazan: Zeyneptuba
Konu: Kilo
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2016 Saat 23:52
Hocam sorun kızımın doyup doymadığını anlayamam. Sütüm artık çokdeğil kızım da ek gıda az alıyor. Aç olduğuna dair bir belirti yok ağlaması falan. Sdece gece 3 4 kez kalkıp emip yatıyor hemen.
Benim de aklıma arkadaşlarım soktu çocukları kızımla aynı doğumlu kiloları 10.5 11 kilo.
Kızım 4 mayıs doğumlu 9.5 kilo yaklaşık 3 ayda 700 gr anca aldı. Bence önceden fazla olan kilo normale dönüyor ama arkadaşlarım kafamı karıştırdı. Aç olabilir doymuyordur dediler. Ya da alerjisi vardır süte kilo almıyordur dediler. Mama arı sütü tarzı şeyler de vermiyorum. Onlar veriyor. Sizce ne yapmalıyım.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2016 Saat 23:53
Bu arada boyu uzun sanırım 74 cm. 3750 kg 51 cm doğmuştu.

Mesaj Tarihi: 18 Oca 2016 Saat 00:59
Hocam kızımın ateşi çıktı. Şuan 37.7 biliyorum artacak. Yine hasta oldu. Eylüldem beri her ay aynı tarihlerde ateşleniyor hocam 39 larda. 16 ekim 17 kasım 20 aralık ve şimdi. Böyle bişey mümkün mü hocam. Rapor alıp işe gitmediğim için tarihlere dikkat etmeye başlamıştım. Önceki teşhisinde bakteri enfeksiyonu var boğazında diye antibiyotik kullanmıştık.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Oca 2016 Saat 07:35
1-  1.5 kilo fazlasi var.  Ne yapmaya calisiyorsunuz???
2- Ilk 1 yas icinde olan hastaliklar Viraldir. Antibiyotik kullandiginiz icin, sik hastalaniyor.
Eski mailleri okuyun. Viral/bakteriel farkini ogrenin. Cok okumaniz gereken konu var.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat