yenidoğanda illadin kullanimi |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
asyaeren
Üye Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2015 Saat 14:52 |
Hocam merhaba,
Oglum 25 gunluk ikimizde agir grip olduk. Nefes alamiyor alamadikca cok agliyor. Surekli serum fiz. Yapip hortumlu aspiratorle cekiyorum biraz rahatliyor. Bir defa mecbur kalip illadin damlattim. Bu yas araliginda illadin olur mu bilemedim yazilarinizda da bu yas icin bilgi bulamadim. Kullanim uygun mudur? Zor emiyor, uygunsa kullanayim. |
|
Asyaerenn
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118427 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
SADECE: Kulak agrisi oldugunda kullanin... Burundan nefes alamadiginda, agizdan nefes alir.
|
|
asyaeren
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Buyuk oglum (2 yas) her grip olusunda illadini 3 gun kullaniyorum, bu cevabiniz yenidogan icin degil mi hocam?
Tesekkurler
|
|
Asyaerenn
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Acikcasi, kullanilabilirde, isin 'cilkini' cikarmayin diye, biraz sakinca koyuyorum.. Cok darda kalmadikca, sadece burun acmak icin kullanmayin. Yoksa, zirt-pirt her burun tikanikliginda kullanirsiniz diye korkuyorum.
|
|
asyaeren
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Anladim hocam. Bir yazinizda iliadin icin gereksiz de olsa kullanilabilir ama 3 gun kullanmaniz gerekir diye okumustum tabi yine gripte tikaniklik olunca kullaniyorum. Maili yanlis mi okudum acaba dedim ondan teyit etmek icin sordum.
Buyuk oglum krese gittiginden 15 gunde bir burun/geniz akiyor oksuruyor. Gittigimiz doktor bogaz temiz ama gecirdigi griplerden dolayi sol kulakta sivi goruyorum deyip agumentin verdi. Kulak cekistirmesi ve agiz kokusu da oldugu icin antibiyotigi kullandik. Simdi tekrar antibiyotik kullanmak istemiyorum o yuzden gripteki tikaniklikta iliadin kullaniyorum.
Düzenleyen asyaeren - 15 Ara 2015 Saat 21:12 |
|
Asyaerenn
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Orta Kulak Iltihabi ihtimali OLUNCA, evet !!! En ufak bir suphede bile kullanin... Sadece burun acmak icin, degil. Siz bakmayin Turk doktorlarina, onlar dunya'da Fizyopatoloji okumadan mezun olan yegane doktorlar oldugundan, hicbir hastaligin, olus mekanizmasini bilmezler.. Her hastaliga, Antibiyotik dayarlar.
|
|
asyaeren
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Tesekkur ederim hocam
|
|
Asyaerenn
|
|
asyaeren
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam buyuk oglum dun babaannesinde kaldi, dediklerine gore sabaha kadar uyanip kulaginin acigini soyleyip huysuzluk yapmis. İliadin sadece kullansam cozum olur mu yoksa bir kbb gotureyim mi ? Biliyorsunuz sakiz gibi antibiyotik veriyorlar. (Cepten yaziyorum yazim yanlisliklarim varsa ozur dilerim)
|
|
Asyaerenn
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|