|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
NaViNez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eki 2015 Saat 08:13 |
Merhaba Kadir bey,cocuklarim ve ben 2 gun once aniden ateshlendik.Atesh beraberinde 1 kere kusma ve karinda sanci(gaz) var.Bugün ateş yok ama karında sancı geçmedi,ne önerirsiniZ?
Grip hakkında yazılarınızı okudum be sayenizde ateşimizide ilaçsız düşürdük,ancak karinda sanci durumuyla ilk kez karshilashiyorum ve ne yapmam gerektiyini bilmiyorum,yardımcı olursanız sevinirim Cevabınız için şimdiden teşekkürler Düzenleyen NaViNez - 19 Eki 2015 Saat 08:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Domuz Gribi; bu sekilde, grip arazlari yaninda, mide-barsak sikayetleride yapar. SAKIN: ILac/antibiyotik kullanmayin.
|
|
![]() |
|
NaViNez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aynı şilayetler aynı gün birlikde olsuğumuz akrabalarımdada var ancak onlara ishal de eşlik ediyor acaba qıda zehirlenmesi ola bilir mi?eğer öyleyse ne yapmalıyız?
Eğer deyilse bu sancıyı azaltacak ne önerirsiniz? |
|
![]() |
|
Hocam aynı şikayetler aynı gün birlikde olduğumuz akrabalarımdada var ancak onlara ishal de eşlik ediyor acaba qıda zehirlenmesi ola bilir mi?eğer öyleyse ne yapmalıyız?
Eğer deyilse bu sancıyı azaltacak ne önerirsiniz? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
EGER; Grip arazlari olmadan, bu sekilde mide-barsak sikayetleri varsa, yedikleri bir gidadan mikrop kapmislar demektir, bu durumda da, ASLA, Ilac/Antibiyotik kullanmasinlar.
|
|
![]() |
|
Grip arazları derken ateş grip arazı değil mi hocam?
Sancı için önerilecek bir şey yok mu hocam? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates, oksuruk, nezle akintisi; hepsi Grip arazlaridir. Tabii, agizda koku ve dilde pas olmamasi sarti ile.
Sanci icin, sakin "Agri veya sanci kesici" diye satilan ilaclardan kullanmayin, barsak hareketleri yavaslar, mikroplar atilamaz ve hastalik suresi uzar. |
|
![]() |
|
Hocam cevaplarınız için çok teşekkürler
Sırf bilgilrnmek için soruyorum yaşadığım ülkede domuz gribi ancak domuzlarda olur ve onu tüketirsek bulaşır diye bir bilinç var acaba donuz gribi bize nasıl bulaşıyor?ve domuz gribi bir rota virus türü mü? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|