|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yukselkerse ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yukselkerse
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eki 2015 Saat 04:26 |
![]() |
|
![]() |
|
yukselkerse ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yukselkerse
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çocuk doktorumuza gittik . Agumentin 600 antibiyotik, alerset ,singulair ve monaliz burun spreyi verdi. 10 gün sonra kulak burun boğaza gidin dedi. Açıkcası biz geçen yıldan beri kulak ağrısıyla uğraşıyoruz. Kulak ağrısında hiç antibiyotik kullanmadık. İbufenle atlattık. Doktorumuz kulak için ilk defa antibiyotik vermek durumunda kaldı. Sabah farkettim iki kulağıda akmış. Sizce ne yapmalıyım hocam. Ateşi 3 gündür iniyor çıkıyor uğraşmıyorum. İliadinin bugün 3.günü sizce verilen antibiyotiği kullanmalımıyım. Ya da bactrim mi kullanmalıyım? Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Augmentin 600, 20 kilo altinda kullanilmaz.
Siz Bactrim surup, gunde:2x1.5 olcek verin. Iliadin damla 5 gune tamamlayin. Bir gun ara verin, iyilesse bile 3 gun daha kullanin. 2- Allerset ve Singuleirin ikiside, Allerji ilaci olup, yan yana gerekmez, ayricada Julak iltihabinda, hicbir gerekmez. 3- Monaliz sprey; KORTIZONdur.. Bu doktorun amaci ne??? Sakin soylenenlerin hicbirine inanmayin, sadece Iliadin ve Bactrim kullanin.. Agri olursa tercihen Ibufen verin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yukselkerse
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, allerjisi var'a inanmayin. Bu yasta, ne Saman nezlesi ne de Bahar allerjisi olur... Sadece; GRIP olur. Ama Turk doktorlari, Grip teshis etmemeye yeminlidirler.
Sadece benim anlattiklarimi uygulayin... 35 sene ozel muayenehanemde yanilmadim, simdimi yanilacagim?? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yukselkerse
Tamam hocam ben yanılacağınızı düşünmüyorum. Ama dediğim gibi eşim tabii yazıları okudun doktor oldun başıma diyor. Millet o kadar sene okuyor bilmiyor, sen hemen iki yazı okumayla herşeyi biliyorsun diyor. Yoksa ben size çok güveniyorum. Allah size sağlıklı uzun uzun ömürler versin. Her zaman duacınızım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yukselkerse
Hocam merhaba dediğiniz şekilde ilaçları uyguladım. Dün iliadin damlayı kullandım 3.gün doldu. Bugün kullanmadım. Ama kızım az önce kulağım ağrıyor dedi ibufen verebilirim. İliadini yarın tekrar başlayayım mı? Pazartesi kulak burun boğaza gideceğiz. Oradan çıkan teşhise göre size danışıp tedaviyi belirleyelim mi? Yoksa yarın iliadin damlaya başlayayım mı?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hemen, Iliadin damla'ya baslayin. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|