|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mar 2015 Saat 18:30 |
Hocam hoşgeldiniz iyiki geldiniz umarım tatiliniz iyi gecmistir
kizim 7 yasinda son 15 gundur agir bir gtip gecirdi son 3-4 gundur bizi duymuyor ne efendim diyip duruyor surekli bagiratak konusuyoruz ben iliadine baslafim iki gundur yapiyorum ama cok telaslandik bu normalmi gececekmi ne yapmam lazim cok tesekkur ederim iyiki varsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecicidir. Hic bu sekilde Grip sonucu; sagir kalmis yok. Iliadin damlaya devam.
|
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkür ederim iliadin de açmıyor aslında burnunu o den sterimar sıkıp sonra iliadin sikiyorum yatarken damlayı yapıyorum ama horluyor sıkıntı devam ediyor bu normal mi hocam ne kadar zaman bekleyelim gecmesini
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gecene kadar bekleyin...
|
|
![]() |
|
Hocam Merhabalar bugun eşim kbb gitmis isitme testinde çok kotu cikmis iki kulagi da neredeyse hic duymuyormus bir suru ilac yazmis onlari almadim sadece bactrim sizden bildigim icin evde bulunsun diye aldim hocam icim icimi yiyor kalici birsey olurmu fldiye
fikirleriniz coj onemli teşekkür ederim allah razı olsun
|
|
![]() |
|
hocam bir turlu mesajimi yenileyemedim fikirleriniz cok degerli cevabinizi bekleyecegim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hastalik esnasinda; Isitme testleri; YAPILMAZ!! Hepsi bozuk cikar, malumu ilandan baska bir sey degildir. Bunlar resmen, isin sahtekarligini yapiyorlar..
Sakin verilen hicbir ilaci almayin. Kulak agrisi yoksa, zaten kulaklar saglam demektir. Sakin aldanmayin. Kulak agrisi olunca da; sadece: Iliadin DAMLA KULLANIN. ESKI MAILLERI OKUYUN. |
|
![]() |
|
hocam merhaba en son yazusmamizdan sobra iluadine devam ettim kulaklari tam acilmadi sanırım tekrar grip oldu yine kulaklar gitti nerdeyse hic duymuyor cevrenin baskisina ragmen sadece sizin gorusleriniz degerli ve onemli boyle cok uzayinca neredeyse bir ay kadar oldu endiseler artiyor ne yapayim iyiki varsınız saglikls kalin teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|