|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zbalyen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Oca 2015 Saat 14:31 |
Hocam bebegim 6 aylik zymaflour temin edemiyoruz. Eski maillere bakarak Flor iceren d-flor vit damladan hesapladim 12 damla vermem gerekiyor. Bir damlasi 0.02 flor ve 66.66 ünite d vitamini iceriyor. Bu hesap dogru mu hocam?
ikinci sorum büyük oglum 7 yasinda. Bu zamana kadar hic flor vermedim. D vit de sadece ilk yil verdim. Bu damladan ona da verebilir miyim olursa kac damla vermeliyim? Olmazsa flor ve d vit ihtiyaci icin ne yapabilirim? simdiden tesekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Damla ile basa cikamazsini..
Gunde; 0.25mg Fluor ve 1000 unite Dvitamini vermeniz gerekecek. Disardan getirtin veya, Istanbul'da, Etiler'deki eczanelerde var. |
|
![]() |
|
Meryemm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam, arkadasım adına soruyorum. Ayni damladan elimizde mevcut (d Flor vit )
Doktoru haftada 3 gun 3 defa 2 damla önerdi . Arkadaşımın bebegi 14 aylık. Benim kızım 5 aylık bende kullanmak istiyorum kac damla önerirsiniz? (Yukarıdaki cevabınızda 0.25 mg Flour 1000 d vit. Demişsiniz Onu nasıl ayarlayabiliriz, d vit flor da kac damlaya gelir? ) Hocam zymaflouru getirtme imkanımız yok mecbur bunu kullanicaz, tabiki siz önerirseniz. Düzenleyen Meryemm - 14 Şub 2015 Saat 18:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaten sirf;bu sebeple, bu Dvit+Fluor karisimi ilaclari hic sevmem...
Zymafluor: ( 0-2 yas arasi)0.25 mg oalcak sekilde verin. Zaten bu miktar Fluor ile beraberinde, 1000 unite Dvit alir, bunun da bir zarari yoktur.2 yasindan buyuklerde ( 2-4 yas) 0.50mg Fluor verilir. 2000unite Dvit almis olur, bununda bir zarari yoktur..4 yasindan buyuklerde bu damlalari kullanmayin. Diger Zymafluor'lari kullanin. Eski mailleri IYI OKUYUN... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Şub 2015 Saat 18:57 |
|
![]() |
|
Meryemm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam , eski maillerinizde Verdiğiniz oranları okumuştum ama devit- Flour ile zymaflour aynı oranlarda kullanabilirmiyiz diye kuşkuya düştüm . Tekrar teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|