|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Oranje ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2014 Saat 21:44 |
Merhaba hocam.
1 ay önce oğlumun kilo durumunu değerlendirmiştiniz. O zaman 27.5 aylık oğlum 89 cm ve 12.2 idi. Şuan oğlum 28.5 aylık ve hala 89 cm 12.2/3 arası. Süt ürünlerini günlük güç bela 450-500ml alıyor ama et yediremiyorum. 2-3 haftada bi köfte yerse yiyor. Günlük 1 yumurta yedirebiliyorum sadece. Makarna,pilav ve patatesli şeyleri yani karbonhidratı seviyor. Şuan kan değeri nasıl bilmiyorum ama endişeleniyorum açıkcası. Sipraktin denemek istedim fakat içinde alkol olduğu için eşim müsade etmiyor. Başka nasıl kilo alır bilemiyorum. Vitasure kullansam faydası olur mu acaba ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118724 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sipraktin haricinde hicbir ilacdan fayda goremezsiniz. Sipraktindeki Alkol; UMCA'daki gibi saf alkol degildir.
|
|
![]() |
|
Oranje ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrar merhaba.
10 gün sonra oğlum 30 aylık olacak. Boy hala 89 cm. Kilo 12.8 oldu. Eşimi sipraktin konusunda razı edemeyince bir umut diyerek vitasure aldırdım 1 ay önce. Sadece akşam 1 bardak süte 3 vitasure kaşığı ile mamayı koyup içirdim. Bu sayede yarım kilo aldı 1 ayda. Acaba bu şekilde devam etsek böbrekler için bir sorun olurmu? Ayrıca vitasure kullanım talimatlarında suya karıştırıp içirin diyor,süte karıştırmamın bi sakıncası olur mu ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118724 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilmiyorum, hic kullanmadim, bir tecrubem yok..
sadece Sipraktin degil, HER surupta Alkol vardir. Ama; Ethanol diye vardir, ama Benzoik asit diye vardir. (Benzoik asit, vucutta Benzyl Alkol'e donusur) ZIRA, ilaclar baska sivilarda erimez.. Sorun bakalim, Arabistan'da surup kullaniliyormu?? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|