Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gelişim

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45325
Tarih: 19 Eyl 2025 Saat 17:43

Konu: gelişim
Mesajı Yazan: Oranje
Konu: gelişim
Mesaj Tarihi: 10 Eyl 2014 Saat 21:44
Merhaba hocam.
1 ay önce oğlumun kilo durumunu değerlendirmiştiniz. O zaman 27.5 aylık oğlum 89 cm ve 12.2 idi. Şuan oğlum 28.5 aylık ve hala 89 cm 12.2/3 arası. Süt ürünlerini günlük güç bela 450-500ml alıyor ama et yediremiyorum. 2-3 haftada bi köfte yerse yiyor. Günlük 1 yumurta yedirebiliyorum sadece. Makarna,pilav ve patatesli şeyleri yani karbonhidratı seviyor. Şuan kan değeri nasıl bilmiyorum ama endişeleniyorum açıkcası. Sipraktin denemek istedim fakat içinde alkol olduğu için eşim müsade etmiyor. Başka nasıl kilo alır bilemiyorum. Vitasure kullansam faydası olur mu acaba ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Eyl 2014 Saat 03:01
Sipraktin haricinde hicbir ilacdan fayda goremezsiniz. Sipraktindeki Alkol; UMCA'daki gibi saf alkol degildir.

Mesajı Yazan: Oranje
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2014 Saat 12:49
Hocam tekrar merhaba.
10 gün sonra oğlum 30 aylık olacak. Boy hala 89 cm. Kilo 12.8 oldu.
Eşimi sipraktin konusunda razı edemeyince bir umut diyerek vitasure aldırdım 1 ay önce. Sadece akşam 1 bardak süte 3 vitasure kaşığı ile mamayı koyup içirdim. Bu sayede yarım kilo aldı 1 ayda. Acaba bu şekilde devam etsek böbrekler için bir sorun olurmu? Ayrıca vitasure kullanım talimatlarında suya karıştırıp içirin diyor,süte karıştırmamın bi sakıncası olur mu ?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2014 Saat 19:23
Bilmiyorum, hic kullanmadim, bir tecrubem yok..
sadece Sipraktin degil, HER surupta Alkol vardir. Ama; Ethanol diye vardir, ama Benzoik asit diye vardir. (Benzoik asit, vucutta Benzyl Alkol'e donusur) ZIRA, ilaclar baska sivilarda erimez.. Sorun bakalim, Arabistan'da surup kullaniliyormu??

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat