Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bitmeyen hastalık yardım lütfen(grip)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbitmeyen hastalık yardım lütfen(grip)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yorgunanne1984 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 103
Mesajın Direkt Linki Konu: bitmeyen hastalık yardım lütfen(grip)
    Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2012 Saat 19:56
merhaba hocam benim birbuçuk yaşında ikizlerim var kış boyu devamlı hastanelerdeyiz griple başlıyorlar boğaz kulak iltihabı ve ciğerlere iniyor hemen devamlı hava antibiyotik ve iğne yiyoruz tekbakıyorum elimden geleni yapıyorum bitkisel şeyleri araştırıyorum ama yine hasta 4 yaşında kızımda var şimdide hastalar hava veriyorum antibiyotik hırıltı grip öksürük var Allah rızası için yardım ne yapabilirim nasıl korurum hastalıktan okadar yoruldumki bitmek üzereyim yardım...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118302
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2012 Saat 00:18
Eski yazılarımı okuyun, 3 seneden beri anlatıyorum. Şu kadarını söylüyeyim, kazıklanıyorsunuz. 30 senelik muayene hekimliğimde hiçbir hastama böyle bir uygulama gerekmedi. Bu durumun oluşmasına hep kullandığınız ilaçlar sebep oluyor. Sizi tuzağa düşürüyorlar.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Eyl 2012 Saat 00:18
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2012 Saat 23:11
maalesef sizi geç buldum yazılarınızı okuyorum kulak ve boğaz enf.da ne yapmalıyım ateş oluyor
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2012 Saat 00:38

Bu yaşlardaki ateşli hastalıkların %80 den fazlası virütiktir, antibiyotik gerekmez. Şüphede olduğunuzda, bir kan sayımı yaptırıp, WBC değerine bakın, yüksek çıkarsa antibiyotik başlanır.

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2012 Saat 23:59
merhaba hocam birkaç sorum olacaktı ikizlerimden birinin burun akıntısı devam ediyor tıklı ve horluyor coldmx damlatıyorum kaç gün kullanabilirim tuzlu suyu sprey olarak kullanıyorum öncesinde gripti zaten balı yediremiyorum nasıl verebilirim birde size nasıl ulaşabilirim...
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2012 Saat 03:10
ne olur yardım edin geçen hafta ilaçlarımız bitti ama bir aydır düzelemedk ikizlerimin burun akıntısı var öksürükte başladı burunlarıda tıkalı gece zor nefes alıyorlar tıkanmaya doğru gidiyor sesleri değişti hapşırık var birde geceleri durmuyolar kulak ağrısı var gibi kızımda aynı gece öksürüyor grip sesi değişti anaokulunada başladı dedikerinizi yapıyorum ama değişiklik yok lütfen yardım edin bunaldım doktora gtmekten...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2012 Saat 23:34
Ayin 16sinda yola cikacagimi yazmistim....
Grip geciriyorlar. Toplam 2 hafta surecek. Anlattiklarimi uygulayin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2012 Saat 03:13
hocam yine ben kusura bakmayın rahatsız ediyorum iki gündür gribim başağrısı üşüme ve ateş basma oluyor.ikizlerim yeni gripten çıkarken onarada geçermi?Ne yapabilirim geçmemesi için hastalığımla ilgili tavsyeleriniz olabilirmi
kış boyu çok grip geçiriyorum aşı olabilirmiyim çocuklarmada vurdurmak istiyorum lütfen cevp Allah razı olsun şimdiden...Confused
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.