Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bitmeyen hastalık yardım lütfen(grip)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35647
Tarih: 16 Ağu 2025 Saat 13:11

Konu: bitmeyen hastalık yardım lütfen(grip)
Mesajı Yazan: yorgunanne1984
Konu: bitmeyen hastalık yardım lütfen(grip)
Mesaj Tarihi: 10 Eyl 2012 Saat 19:56
merhaba hocam benim birbuçuk yaşında ikizlerim var kış boyu devamlı hastanelerdeyiz griple başlıyorlar boğaz kulak iltihabı ve ciğerlere iniyor hemen devamlı hava antibiyotik ve iğne yiyoruz tekbakıyorum elimden geleni yapıyorum bitkisel şeyleri araştırıyorum ama yine hasta 4 yaşında kızımda var şimdide hastalar hava veriyorum antibiyotik hırıltı grip öksürük var Allah rızası için yardım ne yapabilirim nasıl korurum hastalıktan okadar yoruldumki bitmek üzereyim yardım...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Eyl 2012 Saat 00:18
Eski yazılarımı okuyun, 3 seneden beri anlatıyorum. Şu kadarını söylüyeyim, kazıklanıyorsunuz. 30 senelik muayene hekimliğimde hiçbir hastama böyle bir uygulama gerekmedi. Bu durumun oluşmasına hep kullandığınız ilaçlar sebep oluyor. Sizi tuzağa düşürüyorlar.

Mesaj Tarihi: 12 Eyl 2012 Saat 23:11
maalesef sizi geç buldum yazılarınızı okuyorum kulak ve boğaz enf.da ne yapmalıyım ateş oluyor

Mesaj Tarihi: 13 Eyl 2012 Saat 00:38

Bu yaşlardaki ateşli hastalıkların %80 den fazlası virütiktir, antibiyotik gerekmez. Şüphede olduğunuzda, bir kan sayımı yaptırıp, WBC değerine bakın, yüksek çıkarsa antibiyotik başlanır.

Mesaj Tarihi: 15 Eyl 2012 Saat 23:59
merhaba hocam birkaç sorum olacaktı ikizlerimden birinin burun akıntısı devam ediyor tıklı ve horluyor coldmx damlatıyorum kaç gün kullanabilirim tuzlu suyu sprey olarak kullanıyorum öncesinde gripti zaten balı yediremiyorum nasıl verebilirim birde size nasıl ulaşabilirim...

Mesaj Tarihi: 17 Eyl 2012 Saat 03:10
ne olur yardım edin geçen hafta ilaçlarımız bitti ama bir aydır düzelemedk ikizlerimin burun akıntısı var öksürükte başladı burunlarıda tıkalı gece zor nefes alıyorlar tıkanmaya doğru gidiyor sesleri değişti hapşırık var birde geceleri durmuyolar kulak ağrısı var gibi kızımda aynı gece öksürüyor grip sesi değişti anaokulunada başladı dedikerinizi yapıyorum ama değişiklik yok lütfen yardım edin bunaldım doktora gtmekten...

Mesaj Tarihi: 19 Eyl 2012 Saat 23:34
Ayin 16sinda yola cikacagimi yazmistim....
Grip geciriyorlar. Toplam 2 hafta surecek. Anlattiklarimi uygulayin.

Mesaj Tarihi: 21 Eyl 2012 Saat 03:13
hocam yine ben kusura bakmayın rahatsız ediyorum iki gündür gribim başağrısı üşüme ve ateş basma oluyor.ikizlerim yeni gripten çıkarken onarada geçermi?Ne yapabilirim geçmemesi için hastalığımla ilgili tavsyeleriniz olabilirmi
kış boyu çok grip geçiriyorum aşı olabilirmiyim çocuklarmada vurdurmak istiyorum lütfen cevp Allah razı olsun şimdiden...Confused

Mesaj Tarihi: 21 Eyl 2012 Saat 17:51
Sizdeki Grip buyuk bir ihtimalle, ikizlerden gecti. Tekrar ayni Gribi onlara bulastiramazsiniz. Siz ve ikizlerin asi olmasinda fayda vardir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat