Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - debridat
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdebridat

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
HaNCeR Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 92
Mesajın Direkt Linki Konu: debridat
    Gönderim Zamanı: 12 Şub 2012 Saat 02:00
hocam saygılar
Kızım tam 4 aylık kilosu 6800 gr bugun kalça ultrasonu vardı doktor karın ultrasonuda istedi her ikiside normal çıktı. kakasını önceden 7-8 günde yapıyodu siz normal demiştiniz sorduğumda.. şimdi ise 3-4 günde bir yapıyor ve bazen iki gün üst üste yaptığıda oluyor ve bu ara gazı arttı emerken bi bağırıyo bi emiyosonra gazını çıkarınca rahatlıyo ama bu ara çoğaldı.. doktorumuza bundan bahsettim debridat diye bir şrup verdi. birde hergün bi kaşık artırarrak armut ve mandalina suyu vermmeizi ve 15 gün sonra yoğurda başlamamızı önerdi. deviti bırakıp supravit 15 gün kullanmamızı önerdi
kilosu çok iyi dedi ama önceki alımlarında daha yüksekti buna göre dedi. ek gıda için erken değilmi birde debridatı araştırdım ama vermekte tedirginim sizin düşüncelerinizi öğrenmek için yazdım şimdiden teşekkürler
Anne Ben Anne Oldum...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118448
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2012 Saat 18:59
Bu doktoru cokmu aradiniz? Hicbir dedigini yapmayin, hicbir ilaci vermeyin. 4 aylik bebek hergun kaka yapmak zorunda degildir.
Yukarı Dön
HaNCeR Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 92
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2012 Saat 00:38
hocam doktor ankarada çocuk hastanesi eski başhekimi daha kimi bulalım. kafamız karıştı eşim almıştı  debridatı ama vermicez. hocam buarada kızımın sesi kısıldı bugun bi tuhaf çıkıyo sesi bi kaçgündür çok bağırmıştı ondan olabilirmi birde yapabilceğimiz bişe varmı sesi için

Anne Ben Anne Oldum...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118448
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2012 Saat 18:20
Bagirmasindan olabilir, sicak su buhari ve burnuna serum fiz damlatmaniz iyi gelir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.