Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

debridat

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33280
Tarih: 01 Eyl 2025 Saat 04:59

Konu: debridat
Mesajı Yazan: HaNCeR
Konu: debridat
Mesaj Tarihi: 12 Şub 2012 Saat 02:00
hocam saygılar
Kızım tam 4 aylık kilosu 6800 gr bugun kalça ultrasonu vardı doktor karın ultrasonuda istedi her ikiside normal çıktı. kakasını önceden 7-8 günde yapıyodu siz normal demiştiniz sorduğumda.. şimdi ise 3-4 günde bir yapıyor ve bazen iki gün üst üste yaptığıda oluyor ve bu ara gazı arttı emerken bi bağırıyo bi emiyosonra gazını çıkarınca rahatlıyo ama bu ara çoğaldı.. doktorumuza bundan bahsettim debridat diye bir şrup verdi. birde hergün bi kaşık artırarrak armut ve mandalina suyu vermmeizi ve 15 gün sonra yoğurda başlamamızı önerdi. deviti bırakıp supravit 15 gün kullanmamızı önerdi
kilosu çok iyi dedi ama önceki alımlarında daha yüksekti buna göre dedi. ek gıda için erken değilmi birde debridatı araştırdım ama vermekte tedirginim sizin düşüncelerinizi öğrenmek için yazdım şimdiden teşekkürler

-------------
Anne Ben Anne Oldum...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Şub 2012 Saat 18:59
Bu doktoru cokmu aradiniz? Hicbir dedigini yapmayin, hicbir ilaci vermeyin. 4 aylik bebek hergun kaka yapmak zorunda degildir.

Mesajı Yazan: HaNCeR
Mesaj Tarihi: 13 Şub 2012 Saat 00:38
hocam doktor ankarada çocuk hastanesi eski başhekimi daha kimi bulalım. kafamız karıştı eşim almıştı  debridatı ama vermicez. hocam buarada kızımın sesi kısıldı bugun bi tuhaf çıkıyo sesi bi kaçgündür çok bağırmıştı ondan olabilirmi birde yapabilceğimiz bişe varmı sesi için

-------------
Anne Ben Anne Oldum...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Şub 2012 Saat 18:20
Bagirmasindan olabilir, sicak su buhari ve burnuna serum fiz damlatmaniz iyi gelir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat