Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yemek ve kaka sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyemek ve kaka sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tunahan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Konu: yemek ve kaka sorunu
    Gönderim Zamanı: 15 Kas 2011 Saat 11:32
Hocam merhaba.
Oğlum 3 yaşında ve bir-birbuçuk senedir mantı-pilav-yoğurt haşlanmış yumurta-zeytin salatalık-domates dışında bişey yemiyor.meyvelern bazılarını yiyor.ya benim derdim sebze yedirememek bi kere soruyorum ısrar etmiyorum ben yemem onu diyor.nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum.ayrıca çişini her zaman tuvalete yapıyor ancak kakası gelince hala bezlenmek istiyor tuvalete oturtuyoruz yapmıyor yada yapamıyor.evin içinde koşa koşa bezine yapıyor.nasıl bi çözüm önerirsiniz?
derya
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118542
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2011 Saat 13:18
Günde 500ml. süt, bir köfte kadarda etli gıda alıyorsa, gerisi önemli değildir. Tuvalet eğitimi için eski maillere (Alt foruma) bakın.
Yukarı Dön
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 79
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2011 Saat 13:23
Cryhocam 5oo ml sütün içine yoğurt kaşar peyniri diğer süt ürünleri dahilmi ben kızıma 500 ml süt bi meye ve bir köfte kadar etle bir diyet hazırlamıştım extrada yoğurt felan yiyorduuu kabız olunca sütü ve yoğurdu azalttım süt gerçekten kabızlık yaparmı hocam balı ve ılık olduğunda sorun teşkil etmez diye birşey okumuştum özellikle sabahları aç karnına faydası olurmuu kızım için süt ve yoğurt azaldı gelişimi gerilicek diye çok korkuyorumm :( saygılarrr
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118542
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2011 Saat 13:42
Kaymagı alınmış, yağsız süt yapar. 500ml nin içine bütün sütlü gıdalar dahildir. Tabii, bu en alt sınır, üst sınır yok.
Yukarı Dön
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 79
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2011 Saat 13:47

tam yağlı kutu sütlerden alıyorum sanırım kaymağı içinde saygılar hocam

Yukarı Dön
tunahan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2011 Saat 13:37
hocam çok sağolun.yoğurt ve ayranı çok seviyor.köfte balıkta yiyor genelde.kaka i,çin eski maillere baktım ama 4 yaşına kadar umursamayın diyosun öyle yapmaya çalışıyorum bende.çok teşekkürler.içim rahatladı.
derya
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.