Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yemek ve kaka sorunu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32227
Tarih: 08 Eyl 2025 Saat 14:36

Konu: yemek ve kaka sorunu
Mesajı Yazan: tunahan
Konu: yemek ve kaka sorunu
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2011 Saat 11:32
Hocam merhaba.
Oğlum 3 yaşında ve bir-birbuçuk senedir mantı-pilav-yoğurt haşlanmış yumurta-zeytin salatalık-domates dışında bişey yemiyor.meyvelern bazılarını yiyor.ya benim derdim sebze yedirememek bi kere soruyorum ısrar etmiyorum ben yemem onu diyor.nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum.ayrıca çişini her zaman tuvalete yapıyor ancak kakası gelince hala bezlenmek istiyor tuvalete oturtuyoruz yapmıyor yada yapamıyor.evin içinde koşa koşa bezine yapıyor.nasıl bi çözüm önerirsiniz?

-------------
derya

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2011 Saat 13:18
Günde 500ml. süt, bir köfte kadarda etli gıda alıyorsa, gerisi önemli değildir. Tuvalet eğitimi için eski maillere (Alt foruma) bakın.

Mesajı Yazan: SED
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2011 Saat 13:23
Cryhocam 5oo ml sütün içine yoğurt kaşar peyniri diğer süt ürünleri dahilmi ben kızıma 500 ml süt bi meye ve bir köfte kadar etle bir diyet hazırlamıştım extrada yoğurt felan yiyorduuu kabız olunca sütü ve yoğurdu azalttım süt gerçekten kabızlık yaparmı hocam balı ve ılık olduğunda sorun teşkil etmez diye birşey okumuştum özellikle sabahları aç karnına faydası olurmuu kızım için süt ve yoğurt azaldı gelişimi gerilicek diye çok korkuyorumm :( saygılarrr

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2011 Saat 13:42
Kaymagı alınmış, yağsız süt yapar. 500ml nin içine bütün sütlü gıdalar dahildir. Tabii, bu en alt sınır, üst sınır yok.

Mesajı Yazan: SED
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2011 Saat 13:47

tam yağlı kutu sütlerden alıyorum sanırım kaymağı içinde saygılar hocam

Mesajı Yazan: tunahan
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2011 Saat 13:37
hocam çok sağolun.yoğurt ve ayranı çok seviyor.köfte balıkta yiyor genelde.kaka i,çin eski maillere baktım ama 4 yaşına kadar umursamayın diyosun öyle yapmaya çalışıyorum bende.çok teşekkürler.içim rahatladı.

-------------
derya

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat