Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sorunumuzmu var?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsorunumuzmu var?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
canan10 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 27
Mesajın Direkt Linki Konu: sorunumuzmu var?
    Gönderim Zamanı: 24 Haz 2010 Saat 14:19
sevgili Kadir Bey 16 aylık bir oglum var.Bir yas civarında baba,dede,mama,hadi gibi kelimeleri söylüyordu.yürümryi ögrenip yürüme evresinde biranda duraksadı.Aldığım bilgilerle normal olabılecegını ögrendim.Şuan hiç konusmuyor.sadece acıkırsa susarsa burmm diyor.Basit komutları anlıyor.Gel,yat gibi.Oyuncaklarını cok seviyor.Bazen seslendiğimizde hiç bakmıyor ama diğer odadan reklamları duydumu hemen kosturuyor.su sıralar yabancılara karsı hassas.Tvde bile görse ellerini yüzüne kapatıp bakıyor.Abısı var 13 yasında onunla oynuyor.Bazen istemediğimiz birseyi aldıgında bizden bır kacıyorkı hemen saklanıyor.Arabalarının tekerleklerini cevırıyor ama arada.Oğlum seslendiğimzde nıye bakmıyor bu baskalarınıda dikkatini çekiyor.bir sorun varmı.Bazen alıp sarılıyorum oda bana sarılıyor.hersey normal gibi ama daha el sallama.gel gel falan yapmıyor.ögretmeye calısınca ilgilenmiyor.İşaret etmeyi bilmiyor.gelişiminde bir sorun varmı.Ben konuları arastırdım ama yinede içim rahat değil.neyapmam gerekiyor. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim..

Düzenleyen canan10 - 24 Haz 2010 Saat 14:22
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118548
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2010 Saat 10:25
Maalesef, önünde ablası olduğundan, sizde bu kuşkular oluşabiliyor. Bu bahsettiğiniz davranışlar, kızlarda daha erken olduğundan oğlunuz size biraz "geri" gibi gözüküyor ama değil.. Unutmayın, birde  bazı şeylerin çok üstüne düşerseniz, "domuzluğuna" yapmıyorlar.. Acele etmeyini yanlış giden bir durum yok, ve asla erkek çocuklarını, kızlarla mukayese etmeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.