sorunumuzmu var?
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24581
Tarih: 09 Eyl 2025 Saat 07:21
Konu: sorunumuzmu var?
Mesajı Yazan: canan10
Konu: sorunumuzmu var?
Mesaj Tarihi: 24 Haz 2010 Saat 14:19
sevgili Kadir Bey 16 aylık bir oglum var.Bir yas civarında baba,dede,mama,hadi gibi kelimeleri söylüyordu.yürümryi ögrenip yürüme evresinde biranda duraksadı.Aldığım bilgilerle normal olabılecegını ögrendim.Şuan hiç konusmuyor.sadece acıkırsa susarsa burmm diyor.Basit komutları anlıyor.Gel,yat gibi.Oyuncaklarını cok seviyor.Bazen seslendiğimizde hiç bakmıyor ama diğer odadan reklamları duydumu hemen kosturuyor.su sıralar yabancılara karsı hassas.Tvde bile görse ellerini yüzüne kapatıp bakıyor.Abısı var 13 yasında onunla oynuyor.Bazen istemediğimiz birseyi aldıgında bizden bır kacıyorkı hemen saklanıyor.Arabalarının tekerleklerini cevırıyor ama arada.Oğlum seslendiğimzde nıye bakmıyor bu baskalarınıda dikkatini çekiyor.bir sorun varmı.Bazen alıp sarılıyorum oda bana sarılıyor.hersey normal gibi ama daha el sallama.gel gel falan yapmıyor.ögretmeye calısınca ilgilenmiyor.İşaret etmeyi bilmiyor.gelişiminde bir sorun varmı.Ben konuları arastırdım ama yinede içim rahat değil.neyapmam gerekiyor. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Haz 2010 Saat 10:25
Maalesef, önünde ablası olduğundan, sizde bu kuşkular oluşabiliyor. Bu bahsettiğiniz davranışlar, kızlarda daha erken olduğundan oğlunuz size biraz "geri" gibi gözüküyor ama değil.. Unutmayın, birde bazı şeylerin çok üstüne düşerseniz, "domuzluğuna" yapmıyorlar.. Acele etmeyini yanlış giden bir durum yok, ve asla erkek çocuklarını, kızlarla mukayese etmeyin.
|
|