Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ÖKSÜRÜK :(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÖKSÜRÜK :(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kortopcu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Konu: ÖKSÜRÜK :(
    Gönderim Zamanı: 12 Şub 2010 Saat 08:41
kadir bey her mailime yazıorum oğlum 52 günlükken fıtık ameliyatı oldu :( şimdi 77 günlük o günden bu güne ara ara öksürüğü oluo gece uykuda bile.ozaman aceba ameliyathanedemi üşüttü diodum ama halaa geçmedi ne yapabilirim ? ben ıhlamur falan içiyorum sütünden geçer dediler bu ne kadar doğruu? ne olur yol gösterin kıyamıorum kibar kibar öksürüğüne :(
HEdİyE GiBi GeLdİn HoŞgElDin..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119158
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2010 Saat 12:58
Üşütmekle hastalık olmaz.. Ameliyat ile ilgisi yok... Ihlamur öksürük ilacı değildir. Ihlamurda iyi gelen, "kaynar suyun" sıcaklığıdır.. Dolayısı ile çocuğunuza sütten geçen bir şey yok... Aynı husus, "Nane-limon, tavuk suyu çorba , kuşburnu, salep" içinde geçerlidir... Sadece burnuna serum fiz, 10'ar damla damlatın, Yastığına "Cold-mix" 2 damla damlatın, ve bekleyin...
Yukarı Dön
arzuurk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2010 Saat 20:41
merhaba kadir bey oğlum 15 aylık evimizde klima kullanıyoruz.Uyandıktan sonra ve uyurken öksürüyor, gün içinde öksürmesi olmuyor.Klimadan dolayı olabilirmi?teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119158
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2010 Saat 11:14
Hayır, Tropikal ülkelerde, hergün 24 saat "klima" çalışır... Ayrıca yazarlar bölümündeki, benim,"Lejyoner Hastalığı"  makalemi okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.