ÖKSÜRÜK :(
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22061
Tarih: 17 Eki 2025 Saat 18:23
Konu: ÖKSÜRÜK :(
Mesajı Yazan: kortopcu
Konu: ÖKSÜRÜK :(
Mesaj Tarihi: 12 Şub 2010 Saat 08:41
kadir bey her mailime yazıorum oğlum 52 günlükken fıtık ameliyatı oldu :( şimdi 77 günlük o günden bu güne ara ara öksürüğü oluo gece uykuda bile.ozaman aceba ameliyathanedemi üşüttü diodum ama halaa geçmedi ne yapabilirim ? ben ıhlamur falan içiyorum sütünden geçer dediler bu ne kadar doğruu? ne olur yol gösterin kıyamıorum kibar kibar öksürüğüne :(
------------- HEdİyE GiBi GeLdİn HoŞgElDin..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Şub 2010 Saat 12:58
Üşütmekle hastalık olmaz.. Ameliyat ile ilgisi yok... Ihlamur öksürük ilacı değildir. Ihlamurda iyi gelen, "kaynar suyun" sıcaklığıdır.. Dolayısı ile çocuğunuza sütten geçen bir şey yok... Aynı husus, "Nane-limon, tavuk suyu çorba , kuşburnu, salep" içinde geçerlidir... Sadece burnuna serum fiz, 10'ar damla damlatın, Yastığına "Cold-mix" 2 damla damlatın, ve bekleyin...
|
Mesajı Yazan: arzuurk
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2010 Saat 20:41
merhaba kadir bey oğlum 15 aylık evimizde klima kullanıyoruz.Uyandıktan sonra ve uyurken öksürüyor, gün içinde öksürmesi olmuyor.Klimadan dolayı olabilirmi?teşekkürler
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2010 Saat 11:14
Hayır, Tropikal ülkelerde, hergün 24 saat "klima" çalışır... Ayrıca yazarlar bölümündeki, benim,"Lejyoner Hastalığı" makalemi okuyun.
|
|