Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yinemi faranjit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyinemi faranjit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elif2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 352
Mesajın Direkt Linki Konu: yinemi faranjit
    Gönderim Zamanı: 08 Şub 2010 Saat 14:02

Merhaba Kadir Bey,kızım martta 4 olacak.2 yaşından buyana siin kontrolünüzde.

Kızım aralık ayı başında ,ocak ayı başında 2 kez faranjit oldu agum.kullandırdınız.Ne tuhafki hep ayın 6-7 si başlar ve mallesef ayın bu gün 8 i ve kızımda faranjit emareleri görüyr gibiyim inşallah yanılırımda hafiften ateş,stahsızlık ağız kokusu  gibi.Ateş çok çıkarsa getiririm zaten.
Yarını bekliyorum.Ama ne bu yani heray bekler oldum bendemi tuhaflık kızımınbedenimi alıştı anlayamıyorum yani,Görüştüğü insanlarda aynı.Hastalık zamanı geliyor diye düşünür oldum heray
Şimdidien bir yorumunuz olabilirmi acaba.Kimden alıyor acaba diye görüştüğümüz herkesi suçlar oldum,içimden tabi.
Teşekkür ederim herşeyiçin.
SAYGILAR.
Yukarı Dön
elif2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2010 Saat 14:11
Ekleyeyim hocam ,kızım okula gitmiyor,haftada 2 gün birer saat bale dersi alıyor ,orada okul çocuklarıyla karşılaşıyor ama,geçen hafta tatildi zaten.
Ezbere de hareket etmek istemiyorum , çünkü siz birkaç kez antibiyotik v.s vermemiştiniz kendi kendine geçmişti,yine boğaz enf.idi ama,Geçen 2 ay haricinde.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119444
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2010 Saat 15:00
Acele etmeyin. Neticede, muayyen yaşa kadar muayyen sayıda hastalık kapmak zorunda... Eninde sonunda bunları geçirecek...Mühim olan bunları hasarsız atlatması.
Yukarı Dön
elif2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Şub 2010 Saat 10:05

Faranjit değililmişki kızımın ateşi dün 38 in üzerine çıkmadı.Sabah sert kaka,öğlen sarı ,cıvık cıvık ve kötü kokulu kaka yaptı. Akşam üzeri pırt pırt ama ne pırtlar diyeyim hocam.Yoğurdunu dün iki öğün verdim,bal limon karışımı içirdim ve kızım akşam oldukça rahatladı.Bugün herşey yolunda görünüyor.

İlginize,emeğinize çok teşekkür edrim hocam.
SAYGILAR.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.