Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yinemi faranjit

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21970
Tarih: 03 Kas 2025 Saat 18:16

Konu: yinemi faranjit
Mesajı Yazan: elif2
Konu: yinemi faranjit
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2010 Saat 14:02

Merhaba Kadir Bey,kızım martta 4 olacak.2 yaşından buyana siin kontrolünüzde.

Kızım aralık ayı başında ,ocak ayı başında 2 kez faranjit oldu agum.kullandırdınız.Ne tuhafki hep ayın 6-7 si başlar ve mallesef ayın bu gün 8 i ve kızımda faranjit emareleri görüyr gibiyim inşallah yanılırımda hafiften ateş,stahsızlık ağız kokusu  gibi.Ateş çok çıkarsa getiririm zaten.
Yarını bekliyorum.Ama ne bu yani heray bekler oldum bendemi tuhaflık kızımınbedenimi alıştı anlayamıyorum yani,Görüştüğü insanlarda aynı.Hastalık zamanı geliyor diye düşünür oldum heray
Şimdidien bir yorumunuz olabilirmi acaba.Kimden alıyor acaba diye görüştüğümüz herkesi suçlar oldum,içimden tabi.
Teşekkür ederim herşeyiçin.
SAYGILAR.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2010 Saat 14:11
Ekleyeyim hocam ,kızım okula gitmiyor,haftada 2 gün birer saat bale dersi alıyor ,orada okul çocuklarıyla karşılaşıyor ama,geçen hafta tatildi zaten.
Ezbere de hareket etmek istemiyorum , çünkü siz birkaç kez antibiyotik v.s vermemiştiniz kendi kendine geçmişti,yine boğaz enf.idi ama,Geçen 2 ay haricinde.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2010 Saat 15:00
Acele etmeyin. Neticede, muayyen yaşa kadar muayyen sayıda hastalık kapmak zorunda... Eninde sonunda bunları geçirecek...Mühim olan bunları hasarsız atlatması.

Mesaj Tarihi: 10 Şub 2010 Saat 10:05

Faranjit değililmişki kızımın ateşi dün 38 in üzerine çıkmadı.Sabah sert kaka,öğlen sarı ,cıvık cıvık ve kötü kokulu kaka yaptı. Akşam üzeri pırt pırt ama ne pırtlar diyeyim hocam.Yoğurdunu dün iki öğün verdim,bal limon karışımı içirdim ve kızım akşam oldukça rahatladı.Bugün herşey yolunda görünüyor.

İlginize,emeğinize çok teşekkür edrim hocam.
SAYGILAR.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat