hocam merhaba
bir kaç konu hakkında daha fikirlerinize danışmak istiyorum; oğlum şu an 13 aylık,1 yaşını geçtiğinden bu yana bize kimliğini ispatlamak ister gibi bir hali var,özellikle yemek yeme hususunda...ilk 6 ay sadece anne sütü aldı,sonrasında ek gıdaları sorunsuz bi biçimde kabul etti,yemesi gerekenleri düzenli tüketen oğlum yaklaşık 1 aydır çorba içmiyor,kahvaltı yapmıyor,yumurta yemiyor,sadece makarna,kuskus,pilav,köfte ve tavukla besleniyor,hadi yumurtasını falan köfteyle yoğurup bi şekilde vitamininden yararlanmasını sağlıyorum ama sebze konusu biraz canımı sıkıyor...
çok acıkmasını bekliyorum sevdiği sebze yemeklerinden çorbalarından veriyorum tadını aldıktan sonra imkanı yok yemiyor ama nerde pilav görse ağzı sulanmaya başlıyor...son günlerde çaresiz istediklerini yediriyorum çünkü gün içinde karnı doymayınca gece sık sık uyanıp acıkıyor. günde 3-4 köfte yada 1-2 parça tavuk yediği oluyor,bunun yanında meyveyide bol veriyorum,sebzenin yerini bu şekilde doldurabilir miyim? ananastan tutunda taflana kadar herşeyi yiyor maşallah:)
onunla güç çatışmasına girmek istemiyorum,bu geçici bi süreçmidir,nasıl bir yol izlemeliyim? bu arada ayına göre kilosu ve boyu gayet iyi durumda.
birde 2-3 gündür sol kulağını çekiştiriyor sık sık,hasta gibi bi hali yok,neden kaynaklı olabilir bu durum?
kıymetli vaktinizi aldığım için kusura bakmayın,iyi çalışmalar...
Düzenleyen merwe - 29 Tem 2009 Saat 21:44