Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızımı pire ısırdı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızımı pire ısırdı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
acura Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 48
Mesajın Direkt Linki Konu: kızımı pire ısırdı
    Gönderim Zamanı: 19 Oca 2009 Saat 05:16
iyi günler doktor bey 2 aydır kendi evimizde değiliz ve kızımla yer yatağında yatıyoruz. Evde uzun süredir sadece beni geceleri böcek ısırıyordu ne olduğunu anlayamamıştık. iki gündür kızımın ellerinde sayısı artan renksiz küçük kabarcıklar olmaya başladı.(8-10 tane) bendekiler ise kırmızı(kaşıdığım için kırmızı olabilir belki). Bugün bir ara ışığı açtığımda yatakta elimden küçük bir böcek sıçrayarak kaçtı. bu sanırım piredir. kızımı pire ısırmış olabilirmi? Ne yapmalıyım? Ben sık sık kaşınıyorum kızım gün içinde nadiren elini gösterip acıdı diyor ama hiç kaşımıyor.İlaç krem vs. tavsiye edermisiniz? Ayrıca nereye gitsem herzaman bütün böcekler hep beni ısırır. Artık bundan gerçekten bıktım. Benim içinde bir tavsiyeniz olursa çok sevinirim.
Yukarı Dön
acura Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2009 Saat 05:17
Bu arada kızım 16 aylık.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117861
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2009 Saat 10:24
Sin-kov veya Off sprey gibi ilaçlar, böcekleri uzak tutar. Bunlardan fayda görebilirsiniz. Ayrıca evi ilaçlamanız gerekir.
Yukarı Dön
acura Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2009 Saat 11:39
kızım uykusunda elini ağzına, gözüne sürüyor. bu ilaçların zararı olur diye kullanmak istememiştim. zararı olmaz derseniz kullanabilirim. birde araştırıyorum ama burda sanırım ilaçlama şirketi yok. malesef kendimiz kurtulmaya çalışacağız.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117861
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2009 Saat 15:28
Zararlı olsa söylerdim...Evi ilaçlamadan kastım, bir shelltox bile işinizi görür. İlaçlama şirketide ne oluyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.