Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kızımı pire ısırdı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12964
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 19:18

Konu: kızımı pire ısırdı
Mesajı Yazan: acura
Konu: kızımı pire ısırdı
Mesaj Tarihi: 19 Oca 2009 Saat 05:16
iyi günler doktor bey 2 aydır kendi evimizde değiliz ve kızımla yer yatağında yatıyoruz. Evde uzun süredir sadece beni geceleri böcek ısırıyordu ne olduğunu anlayamamıştık. iki gündür kızımın ellerinde sayısı artan renksiz küçük kabarcıklar olmaya başladı.(8-10 tane) bendekiler ise kırmızı(kaşıdığım için kırmızı olabilir belki). Bugün bir ara ışığı açtığımda yatakta elimden küçük bir böcek sıçrayarak kaçtı. bu sanırım piredir. kızımı pire ısırmış olabilirmi? Ne yapmalıyım? Ben sık sık kaşınıyorum kızım gün içinde nadiren elini gösterip acıdı diyor ama hiç kaşımıyor.İlaç krem vs. tavsiye edermisiniz? Ayrıca nereye gitsem herzaman bütün böcekler hep beni ısırır. Artık bundan gerçekten bıktım. Benim içinde bir tavsiyeniz olursa çok sevinirim.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 19 Oca 2009 Saat 05:17
Bu arada kızım 16 aylık.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Oca 2009 Saat 10:24
Sin-kov veya Off sprey gibi ilaçlar, böcekleri uzak tutar. Bunlardan fayda görebilirsiniz. Ayrıca evi ilaçlamanız gerekir.

Mesaj Tarihi: 19 Oca 2009 Saat 11:39
kızım uykusunda elini ağzına, gözüne sürüyor. bu ilaçların zararı olur diye kullanmak istememiştim. zararı olmaz derseniz kullanabilirim. birde araştırıyorum ama burda sanırım ilaçlama şirketi yok. malesef kendimiz kurtulmaya çalışacağız.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Oca 2009 Saat 15:28
Zararlı olsa söylerdim...Evi ilaçlamadan kastım, bir shelltox bile işinizi görür. İlaçlama şirketide ne oluyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat