Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım hk.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızım hk.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dgulsen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 140
Mesajın Direkt Linki Konu: kızım hk.
    Gönderim Zamanı: 15 Şub 2011 Saat 10:43
merhaba öncellikle aramıza hoşgeldiniz.

kızım 16 aylık ve yaklaşık 1 senedir bacaklarını kasma hareketi yaptığı için dr.ile görüşmemiz sonucu mastürbasyon yaptığını öğrendik.

ama son zamanlarda kızım bu hareketi unuttu. sadece çok çok uykusu geldiği zaman. eline yastık yada bebek alıp bir kenarda ondan güç alarak tutarak bacaklarını kasıyor yine. dediğim gibi nedense uykusu geldiğinde yapıyor.  bizde hemen dikkatini dağıltıyoruz ama ne kadar dağıtsakta başka birgün uykusu geldiğnide (bazen) bunu tekrarlıyor.

neden uykusu geldiği zaman yapıyor?? bir uzmandan yardım almamıza ihtiyaç varmı?
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2011 Saat 20:45
Merhabalar,
Çok özür dileyerek belirtmeliyim ki bu konu benim uzmanlık alanım değil yani ben çocukların duygusal problemleri ile değil de daha ziyade öğrenme, dikkat, gelişim gerilikleri ve akademik sorunlarla ilgileniyorum. Bu sebeple sorunuza yardımcı olmak isterdim fakat durum bu. Sevgiler
Yukarı Dön
dgulsen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 140
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2011 Saat 08:55
nilçin hanım,

ben bir uzmandan yardım almak istiyorum. acaba tavsiyede bulunacağınız bir uzman var mı? yada uzman araştırırken pedagog değilde çocuk psikiyatrisi ile mi görüşmek lazım?
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2011 Saat 21:24
Merhabalar,
Bu konu daha çok psikolog ya da pedagogların alanı ama bizler de kendi içimizde branşlaştığımız için doğru uzmanı üniversite hastahanelerinde bulabilirsiniz. Sevgiler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.