Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kızım hk.

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=28806
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 00:43

Konu: kızım hk.
Mesajı Yazan: dgulsen
Konu: kızım hk.
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2011 Saat 10:43
merhaba öncellikle aramıza hoşgeldiniz.

kızım 16 aylık ve yaklaşık 1 senedir bacaklarını kasma hareketi yaptığı için dr.ile görüşmemiz sonucu mastürbasyon yaptığını öğrendik.

ama son zamanlarda kızım bu hareketi unuttu. sadece çok çok uykusu geldiği zaman. eline yastık yada bebek alıp bir kenarda ondan güç alarak tutarak bacaklarını kasıyor yine. dediğim gibi nedense uykusu geldiğinde yapıyor.  bizde hemen dikkatini dağıltıyoruz ama ne kadar dağıtsakta başka birgün uykusu geldiğnide (bazen) bunu tekrarlıyor.

neden uykusu geldiği zaman yapıyor?? bir uzmandan yardım almamıza ihtiyaç varmı?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Nilçin DoyranBengisu
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2011 Saat 20:45
Merhabalar,
Çok özür dileyerek belirtmeliyim ki bu konu benim uzmanlık alanım değil yani ben çocukların duygusal problemleri ile değil de daha ziyade öğrenme, dikkat, gelişim gerilikleri ve akademik sorunlarla ilgileniyorum. Bu sebeple sorunuza yardımcı olmak isterdim fakat durum bu. Sevgiler

Mesajı Yazan: dgulsen
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2011 Saat 08:55
nilçin hanım,

ben bir uzmandan yardım almak istiyorum. acaba tavsiyede bulunacağınız bir uzman var mı? yada uzman araştırırken pedagog değilde çocuk psikiyatrisi ile mi görüşmek lazım?

Mesajı Yazan: Nilçin DoyranBengisu
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2011 Saat 21:24
Merhabalar,
Bu konu daha çok psikolog ya da pedagogların alanı ama bizler de kendi içimizde branşlaştığımız için doğru uzmanı üniversite hastahanelerinde bulabilirsiniz. Sevgiler

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat