|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
meral75 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2007 Konum: Yurtdışı Durum: Aktif Değil Puanlar: 165 |
![]() Gönderim Zamanı: 28 Eki 2008 Saat 19:01 |
merhaba anneler
benim oglan1 yasina girdi M... 3 kullaniyoruz 3 gündür inek sütü veriyorum sabah kahvatisinda ama sevmiyo az icip birakiyo.. sizler 6 aydan sonra verdinizmi? benim doktor alerji den dolagi 1 yas sonra ver dedi; bende basladiim.. alerji filan olsa fark ederdim yok sükür ama icmiyoo nasil alistircam sevmiyo diyip pesmi etcem.. yardimci olurmusunuz..
|
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
Canım pipetle eğlenceli hale getirmeyi denesen belki hoşuna gider. Ama o küçük pipetlerden değil de geniş pipetlerle eğlenceli olduğu için çok güzel içiyorlar. Bardağa da azcık koyup kendi eline versen belki o da iyi olabilir diye düşünüyorum. Ama pipet en neşeli olanı olduğu için kolay kabullenebilir.
![]() |
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=8609
Meral cim benim kızımda içmiyodu ama pipete alışınca kahvaltıda zar zorda olsa içiyo şimdi..
|
|
![]() |
|
![]() |
ben herseyi denedim icmiyo icmiyo icmiyooo
|
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21029 |
![]() |
benimde denemediğim yol kalmadı
![]() ![]() ![]() |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
ezel ![]() Elmas Üye ![]() Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 5237 |
![]() |
bende sütün içine şeker katarak alıştırabildim Benal hanım sakıncası yok demişti. Günde bir küp şekeri parçalayıp içeceği kadar süte azar azar koyuyordum sonra yavaş yavaş şekeri bıraktırdım. Birde ben süt Egede kabızlık yaptığı için içinde prebiyotik lif olan sütlerden içiriyorum. Tadı diğerlerinden biraz farklı belki onu denerseniz içirebilirsiniz. Buraya marka yazamıyorum isteyene özelden yazarım |
|
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
|
![]() |
|
ceylinsu ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 827 |
![]() |
benim ki rengini bile biliyo gördümü kaçıyo benim cadı beyazlara düşman zaten ne peynir ne süt ne yumurta ne yoğurt
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Benimki yemek türüne toptan düşman
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|