Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

süt icmiyo

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Ek Gıda & Beslenme & İştah
Forum Tanımlaması: Ek Gıda & Beslenme & İştah
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=11128
Tarih: 20 Tem 2025 Saat 10:10

Konu: süt icmiyo
Mesajı Yazan: meral75
Konu: süt icmiyo
Mesaj Tarihi: 28 Eki 2008 Saat 19:01
merhaba anneler
benim oglan1 yasina girdi M... 3 kullaniyoruz 3 gündür inek sütü veriyorum sabah kahvatisinda ama sevmiyo az icip birakiyo.. sizler 6 aydan sonra verdinizmi? benim doktor alerji den dolagi 1 yas sonra ver dedi; bende basladiim.. alerji filan olsa fark ederdim yok sükür ama icmiyoo nasil alistircam sevmiyo diyip pesmi etcem.. yardimci olurmusunuz..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 28 Eki 2008 Saat 19:39
Canım pipetle eğlenceli hale getirmeyi denesen belki hoşuna gider. Ama o küçük pipetlerden değil de geniş pipetlerle eğlenceli olduğu için çok güzel içiyorlar. Bardağa da azcık koyup kendi eline versen belki o da iyi olabilir diye düşünüyorum. Ama pipet en neşeli olanı olduğu için kolay kabullenebilir.Big%20smile

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 28 Eki 2008 Saat 20:34
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=8609 - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=8609
Meral cim benim kızımda içmiyodu ama pipete alışınca kahvaltıda zar zorda olsa içiyo şimdi..

Mesaj Tarihi: 28 Eki 2008 Saat 20:54
ben herseyi denedim icmiyo icmiyo icmiyooo

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 28 Eki 2008 Saat 20:57
benimde denemediğim yol kalmadıTonguepipet derseniz variev çeşit çeşit bardak dolu belki içer diye,pipetli bardak hayvanlı bardak renkli bardak ev bardak çeşitleri ile doldu ama yok,meyveli meyvesiz ,yani anlıcanız denemediğim yol kalmadı,doktorun önerdiği sütü yoğurda karıştırma olayınıda iki gün işçti bıraktı ne denediysem içiremedimConfusedConfused

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesajı Yazan: ezel
Mesaj Tarihi: 28 Eki 2008 Saat 21:34

bende sütün içine şeker katarak alıştırabildim Benal hanım sakıncası yok demişti. Günde bir küp şekeri parçalayıp içeceği kadar süte azar azar koyuyordum sonra yavaş yavaş şekeri  bıraktırdım.

Birde ben süt Egede kabızlık yaptığı için içinde prebiyotik lif olan sütlerden içiriyorum. Tadı diğerlerinden biraz farklı belki onu denerseniz içirebilirsiniz. Buraya marka yazamıyorum isteyene özelden yazarım Wink

-------------
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....

Mesajı Yazan: ceylinsu
Mesaj Tarihi: 28 Eki 2008 Saat 22:44
benim ki rengini bile biliyo gördümü kaçıyo benim cadı beyazlara düşman zaten ne peynir ne süt ne yumurta ne yoğurtTongue

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Eki 2008 Saat 00:10
Benimki yemek türüne toptan düşmanLOLLOLLOL

Mesajı Yazan: meral75
Mesaj Tarihi: 30 Eki 2008 Saat 22:27
pipetle bardakla da denedik az icip agiz büküp birakiyo bugün bal kattim biraz daha icti zaman mi gerekiyo tadina alismasi icin ama 500 ml asla degildi 20ml ancadir ictiyiUnhappy meyveli filan yapsam diye bugün aklima geldi bide dün döktorumuz gece mamasini kesmen lazim diyo baska türlü uyumuyo naapcami bilemedim.. 2 defa 150ml iciyo.. acikmazmi? gece aliskanlikmi uyuyabilmek icin??Confused

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat