Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tikmi başka birseymi anlayamadim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tikmi başka birseymi anlayamadim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sağlıklı nesil .. Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 225
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tikmi başka birseymi anlayamadim
    Gönderim Zamanı: 01 Şub 2025 Saat 01:19
5 yaş çocukta birden gelişen ve çok belirgin belli olan konuşurken kafa sallama sanki kafasıyla şekil ciziyormus gibi hareket yapma neden olur hangi hastalık olduugunu nasıl anlarız 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118817
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2025 Saat 01:43
Bir Noroloji uzmani gorsun.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Saat 28 Dakika önce Saat 08:33
Merhaba hocam günaydın norolojiye randevu alabildim fakat çok endişeliyim saçma sapan şeyler söyleyecek diye size eklemeyi unuttuğum birşey var ameliyat oldu fitiktan oğlum (5 yaş) bu arada bu süreçte başladı bu kafa sallama olayı şekil çizer gibi aniden başladı öncesinde yoktu :( bunuda belirtip sizinde naçizane fikrinizi almak istiyorum ben ilaç vs yazarsa çocuğuma gelecekte zararına olacak diye endişeleniyorum norolojide yazılan ilaçlar ilerde işe girme konusunda bile sıkıntı yaratiyor burada 
Yukarı Dön
Dobi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 241
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dobi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 9 Saat 15 Dakika önce Saat 10:46
Merhaba Kadir Bey'in talimatını tabii ki yerine getirin ama sizi şunu söylemek istiyorum ben oğlumu 3 yaşında geniz eti ameliyatı yaptıktan sonra aynı dediğiniz şekilde benim oğlumda da tikler başladı burnunu buruşturmak kafasını sağlamak gibi nöroloji doktoruna gittim tamamen psikolojik dendi halen ara ara gelir ara ara gider butikler bilginiz olsun istedim
Yukarı Dön
Dobi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 241
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dobi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 9 Saat 14 Dakika önce Saat 10:47
Çocuğumun babasının da küçükken tikleri varmış nöroloji doktoru onun genetik olabileceğini de söyledi
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 4 Saat 32 Dakika önce Saat 15:29
Teşekkür ederim çok sağolun çok sağolun 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.