|
Sadece öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nilumay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ara 2024 Saat 00:22 |
Hocam merhaba oğlum 6 yaşında okulda bu sene 3. Senesi bizim hep griplerimiz kurup şeklinde oluyor ateş burun tıkanıklığı yok gep bir geriye geniz akıntısı okadar ki uyurken nefes alıp verdikçe su sesi geliyor sanki ve bu gıcık tarzı öksürük başladı mı yakamızı bırakmıyor şimdi de iki aydır devam ediyor ateşi yok keyfi iştahı yerinde, yastıgı yükseltmek cold mix bal limon hiçbirşey geçirmiyor geceleri uyku yok bir tıkanarak kalkıyor öksürükten ağlıyor bu defada çok öksürüyorum diye okulda yemek yerken öksürük krizi tutuyor çocuk grip değil herkes yanından kaçıyor sürekli öksürüyor sen hastasın diye hocam napalım en szında gece biraz uyuyabilmek için okulda biraz rahat etmesi için
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yakasına ve yastıgına 2 damla ColdMix damlatın.
|
|
![]() |
|
Nilumay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam zaten bunu yapıyorum ama malesef işe yaramıyor o gıçık tuttumu nefessiz kalana kadar öksürüyor sanki böyle iç geçer gibi dün geceyi de uykusuz geçirdik buraya yazdığınız bir şurup var öksürük için onu verebilir miyim yoksa doktora götürsem hemen alerji diyip bir dünya ilaç veriyorlar hiçbirini kullanmadım bugüne kadar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deneyin.
|
|
![]() |
|
Nefisekağan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kas 2024 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nefisekağan
Merhaba durumumuz aynı olduğu için yazmak istedim. 3.5 yaşında biz de aynı şeyleri yapıyoruz. Ekstra burnu çok kapalı olduğu için iki gün sabah akşam iliadin damla damlattım öksürük azaldı gıcık öksürük balgamlıya döndü geceleri öksürmüyor. Her gün en az üç dört kez burnuna serum f damlatıyorum. Bunlara ek abur cubur tüketmiyoruz çok sağlıksız beslenirse malesef hicbir şey çare olmuyor
Düzenleyen Nefisekağan - 03 Ara 2024 Saat 16:24 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|