Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sadece öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=83579
Tarih: 28 Ağu 2025 Saat 21:59

Konu: Sadece öksürük
Mesajı Yazan: Nilumay
Konu: Sadece öksürük
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2024 Saat 00:22
Hocam merhaba oğlum 6 yaşında okulda bu sene 3. Senesi bizim hep griplerimiz kurup şeklinde oluyor ateş burun tıkanıklığı yok gep bir geriye geniz akıntısı okadar ki uyurken nefes alıp verdikçe su sesi geliyor sanki ve bu gıcık tarzı öksürük başladı mı yakamızı bırakmıyor şimdi de iki aydır devam ediyor ateşi yok keyfi iştahı yerinde, yastıgı yükseltmek cold mix bal limon hiçbirşey geçirmiyor geceleri uyku yok bir tıkanarak kalkıyor öksürükten ağlıyor bu defada çok öksürüyorum diye okulda yemek yerken öksürük krizi tutuyor çocuk grip değil herkes yanından kaçıyor sürekli öksürüyor sen hastasın diye hocam napalım en szında gece biraz uyuyabilmek için okulda biraz rahat etmesi için

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2024 Saat 10:49
Yakasına ve yastıgına 2 damla ColdMix damlatın. 

Mesajı Yazan: Nilumay
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2024 Saat 10:56
Hocam zaten bunu yapıyorum ama malesef işe yaramıyor o gıçık tuttumu nefessiz kalana kadar öksürüyor sanki böyle iç geçer gibi dün geceyi de uykusuz geçirdik buraya yazdığınız bir şurup var öksürük için onu verebilir miyim yoksa doktora götürsem hemen alerji diyip bir dünya ilaç veriyorlar hiçbirini kullanmadım bugüne kadar

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2024 Saat 11:05
Deneyin. 

Mesajı Yazan: Nefisekağan
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2024 Saat 15:53
Merhaba durumumuz aynı olduğu için yazmak istedim. 3.5 yaşında biz de aynı şeyleri yapıyoruz. Ekstra burnu çok kapalı olduğu için iki gün sabah akşam iliadin damla damlattım öksürük azaldı gıcık öksürük balgamlıya döndü geceleri öksürmüyor. Her gün en az üç dört kez burnuna serum f damlatıyorum. Bunlara ek abur cubur tüketmiyoruz çok sağlıksız beslenirse malesef hicbir şey çare olmuyor  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat