Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sadece öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sadece öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nilumay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 110
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nilumay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sadece öksürük
    Gönderim Zamanı: 03 Ara 2024 Saat 00:22
Hocam merhaba oğlum 6 yaşında okulda bu sene 3. Senesi bizim hep griplerimiz kurup şeklinde oluyor ateş burun tıkanıklığı yok gep bir geriye geniz akıntısı okadar ki uyurken nefes alıp verdikçe su sesi geliyor sanki ve bu gıcık tarzı öksürük başladı mı yakamızı bırakmıyor şimdi de iki aydır devam ediyor ateşi yok keyfi iştahı yerinde, yastıgı yükseltmek cold mix bal limon hiçbirşey geçirmiyor geceleri uyku yok bir tıkanarak kalkıyor öksürükten ağlıyor bu defada çok öksürüyorum diye okulda yemek yerken öksürük krizi tutuyor çocuk grip değil herkes yanından kaçıyor sürekli öksürüyor sen hastasın diye hocam napalım en szında gece biraz uyuyabilmek için okulda biraz rahat etmesi için
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118409
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2024 Saat 10:49
Yakasına ve yastıgına 2 damla ColdMix damlatın. 
Yukarı Dön
Nilumay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 110
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nilumay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2024 Saat 10:56
Hocam zaten bunu yapıyorum ama malesef işe yaramıyor o gıçık tuttumu nefessiz kalana kadar öksürüyor sanki böyle iç geçer gibi dün geceyi de uykusuz geçirdik buraya yazdığınız bir şurup var öksürük için onu verebilir miyim yoksa doktora götürsem hemen alerji diyip bir dünya ilaç veriyorlar hiçbirini kullanmadım bugüne kadar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118409
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2024 Saat 11:05
Deneyin. 
Yukarı Dön
Nefisekağan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 27
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nefisekağan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2024 Saat 15:53
Merhaba durumumuz aynı olduğu için yazmak istedim. 3.5 yaşında biz de aynı şeyleri yapıyoruz. Ekstra burnu çok kapalı olduğu için iki gün sabah akşam iliadin damla damlattım öksürük azaldı gıcık öksürük balgamlıya döndü geceleri öksürmüyor. Her gün en az üç dört kez burnuna serum f damlatıyorum. Bunlara ek abur cubur tüketmiyoruz çok sağlıksız beslenirse malesef hicbir şey çare olmuyor  

Düzenleyen Nefisekağan - 03 Ara 2024 Saat 16:24
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.