Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Lenfoma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Lenfoma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zey_nep Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 267
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zey_nep Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Lenfoma
    Gönderim Zamanı: 30 May 2024 Saat 23:36
Hocam bir sorum olacaktı. 2 yıl boyunca bir çocukta ha bire lenfler sisiyorsa ve geçmiyorsa neredeyse boynundaki bütün lenfler küçük küçük zamanla belirginlesmeye başlıyorsa lenfoma düşünülebilir mi? 
Ya da tedavi edilmezse ne kadar süre de genel durumu kötüleşir? 
Lütfen aynı soru deyip geçmeyin.. lenf konusundaki bütün bütün mesajlarınızı okudum okuyorum. Hangilerinden korkmamiz gerektiğini de biliyorum. 2022 Ekim ayından beridir asla gerileme olmamakla beraber boynundaki neredeyse bütün lenfler şiş. Her yerindekiler ele geliyor. Yapısal olduğu düşüncesine inandirdim kendimi.. sadece ALLAH korusun kötü bir rahatsızlık vardiysa şimdiye daha da kötü olmaz mıydı 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2024 Saat 09:38
Hayır düşünülmez!! 
Böyle düşünmenizi isteyenler; necip Türk doktorlarıdır!! 
Lösemi olsa anlarım da, Lenfoma o kadar sık görülen bir hastalık değildir. 
Türk doktor şamatalarına kanmayın. Onların maksadı başka! Onlar boynunda HER Lenf bezi olan çocuktan
 US isteme sahtekarlığı için bu "ayakları" kullanırlar!

Yukarı Dön
Zey_nep Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 267
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zey_nep Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2024 Saat 14:27
Doğru söylüyorsunuz. Bı kere götürdüm direk onkolojiye yönlendirmeleri ile artık hiç gitmedim götürmedim. Oğlum da zaten izin de vermiyor. 2020 Eylül ayı doğumlu. Lösemi olsa anlarım demişsiniz, arada tek diz ağrısı ufak küçük morluklar ve bu boynunda köprücük kemiğine kadar olan lenfler şiş. Kulak altı kulak arkası kafada boyunda çene altında yani her yerdeki. Sadece köprücük kemiğinde ve alt üst olarak civarlarda yok. Bide derin soluklugu yok hocam. 
Varsayalım ki lösemi ALLAH muhafaza, bir yıl da bile genel durumu daha kötüye gitmez mi acaba?
İzinde vermiyor ki gidip kanlarina bakalım :(

Düzenleyen Zey_nep - 31 May 2024 Saat 14:27
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2024 Saat 17:26
Öyle olsa idi çoktan terk-i dünya eylemişti... 
Kan bakmaya filan da gerek YOK! 
Bu yaşta herkesin çocuğu bu durumda! Bir tel sizinkisi değil! 
Tek istisnası, evde abi-abla olanlar. Onlar bu dönemi çok erken yaşlarda geçiriyor ve okul çağına pek bir hastalık kalmıyor.
Bağışıklık ile ilgili yazılarımı okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.