|
Iliadin pediatrik sprey |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guldenergin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Guldenergin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 May 2024 Saat 22:50 |
Hocam sizin tavsiyeniz ile 3 yaş çocuğuma yoğun burun tıkanıklığı ve sinüzit için iliadin damla aldik...ama maalesef kullanamadık aslaaaa damlatmamiza müsaade etmiyor günlerdir her yolu denedim olmadı..iliadin spreyi kullansak aynı işlevi görürmü hocam lütfen yardım edin..sınüzlerden gelen yoğun ve kokulu geniz akıntısı var bir türlü burunu açıp bosaltamadık ..spreyi nasıl kullanalım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sprey geriye Öztaki borusunun ağzına kadar gitmez.. Sırt üstü yatarken de sprey kullanılamaz.
|
|
![]() |
|
Doğa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben damla olarak döktüm ilk ama rahatsız oldu istemedi ayakta sprey olarak 2 3 fıs sıkıp hemen yatağa yatırıp kafasını sıktığım tarafa çevirdim 3 gün kullandık kulak ağrısı geçti böyle de fayda sağlamaz mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Uyum gösterirse, dediklerinizi harfiyen yaparsa, olur.
Ama yatmazsa başına o şekilde döndürmezse, etkili olmaya bilir.
|
|
![]() |
|
Guldenergin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Guldenergin
Slm sadece kulak ağrısı için mi kullanıyorsunuz iliadini ben burun tıkanıklığı için sormuştum...bu şekilde yani sprey formunda fıs fıs yapıp çocuğu yatırıp başını sıktığınız tarafa doğru çevirince faydası oldumu bende bu tekniği denemek isterim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Burun tıknıklığı için sprey kullanılabilir.
AMA; evde bulunsun diye alacak iseniz, ham damla hem sprey almak anlamsız.
|
|
![]() |
|
Doğa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben kulak için öztaki borusuna gitmesi adına spreyi döktükten sonra kafasını sıktığım yere çevirip sırtüstü uzandırıp 1 2 dakika bekletiyordum ama burun tıkanıklığı da geçiyodu burnu da tıkalıydı. Hem burnu açıldı hem kulak ağrısı geçti. Spreyi başka bir yere doldurup burnuna damlattım ama izin vermedi. Sprey kullanacaklar icin bu yöntem işe yarayabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deneyin. Aklın yolu birdir. Mühim olan çocuğun hırpalanmaması.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|