Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Iliadin pediatrik sprey

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=80793
Tarih: 18 Tem 2025 Saat 14:16

Konu: Iliadin pediatrik sprey
Mesajı Yazan: Guldenergin
Konu: Iliadin pediatrik sprey
Mesaj Tarihi: 30 May 2024 Saat 22:50
Hocam sizin tavsiyeniz ile 3 yaş çocuğuma  yoğun burun tıkanıklığı ve sinüzit için iliadin damla aldik...ama maalesef kullanamadık aslaaaa damlatmamiza müsaade etmiyor günlerdir her yolu denedim olmadı..iliadin spreyi kullansak aynı işlevi görürmü hocam lütfen yardım edin..sınüzlerden gelen yoğun ve kokulu geniz akıntısı var bir türlü burunu açıp bosaltamadık ..spreyi nasıl kullanalım

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 May 2024 Saat 09:16
Sprey geriye Öztaki borusunun ağzına kadar gitmez.. Sırt üstü yatarken de sprey kullanılamaz.

Mesajı Yazan: Doğa
Mesaj Tarihi: 31 May 2024 Saat 14:40
Hocam ben damla olarak döktüm ilk ama  rahatsız oldu istemedi ayakta sprey olarak 2 3 fıs sıkıp hemen yatağa yatırıp kafasını sıktığım tarafa çevirdim 3 gün kullandık kulak ağrısı geçti böyle de fayda sağlamaz mı? 

Mesaj Tarihi: 31 May 2024 Saat 17:28
Uyum gösterirse, dediklerinizi harfiyen yaparsa, olur. 
Ama yatmazsa başına o şekilde döndürmezse, etkili olmaya bilir. 

Mesajı Yazan: Guldenergin
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2024 Saat 00:03
 Slm sadece kulak ağrısı için mi kullanıyorsunuz iliadini ben burun tıkanıklığı için sormuştum...bu şekilde yani sprey formunda fıs fıs yapıp çocuğu yatırıp başını sıktığınız tarafa doğru çevirince faydası oldumu bende bu tekniği denemek isterim 

Mesaj Tarihi: 01 Haz 2024 Saat 09:03
Burun tıknıklığı için sprey kullanılabilir. 
AMA; evde bulunsun diye alacak iseniz, ham damla hem sprey almak anlamsız.

Mesajı Yazan: Doğa
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2024 Saat 10:29
Ben kulak için öztaki borusuna gitmesi adına spreyi döktükten sonra kafasını sıktığım yere çevirip sırtüstü uzandırıp 1 2 dakika bekletiyordum ama burun tıkanıklığı da geçiyodu burnu da tıkalıydı. Hem burnu açıldı hem kulak ağrısı geçti. Spreyi başka bir yere doldurup burnuna damlattım ama izin vermedi. Sprey kullanacaklar icin bu yöntem işe yarayabilir. 

Mesaj Tarihi: 01 Haz 2024 Saat 11:13
Deneyin. Aklın yolu birdir. Mühim olan çocuğun hırpalanmaması.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat