Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kafa çarpması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kafa çarpması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Asudesima Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 395
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Asudesima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kafa çarpması
    Gönderim Zamanı: 04 Nis 2024 Saat 18:22
Hocam merhaba, kızım 10 yaşında dün parkta oynarken kafasının üst tarafını hızlıca kaydırağın üstündeki tahtaya çarpmış. Çok acıdı dedi bir an başım döndü gibi oldu, dedi. Sonra da oynamaya devam etti. Sabah okula gitti geldi. Şimdi kafama tutunca acıyor diyor. Normalde ağrısı vs yok. Şapka takınca veya tutunca acıyor diyor. Kafanın üstüne alınan darbelerde sonradan sıkıntı olur mu hocam? Yan taraflardan alınan darbelerde sıkıntı olabiliyor diye okumuştum ama yanlış mı hatırlıyorum? Teşekkür ederim.
Asudesima
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119723
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2024 Saat 18:50
"Ogluma Tomografi" yazisini okuyun.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Asudesima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2024 Saat 18:51
Okudum hocam okumaz mıyım? Sadece bu tarz çarpmalarda da böyle şeyler yaşanır mı sonrasında onu sormak istedim. Teşekkür ederim
Asudesima
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2024 Saat 23:35
Darbenin siddetine bagli. Siz takip edeceksiniz. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Asudesima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2024 Saat 00:05
Anladım hocam ben takip edeceğim tabi ki. Mesela birisi 2 hafta sonra sıkıntı olduğunu yazmış. Yani bir ay iki ay üç ay bu şekilde insan normal yaşama adapte olamaz. Ben çok eski cevaplarınızı okudum. Bir çok kişiye 48 saat geçtikten sonra bir sıkıntı olmaz demişsiniz. Hocam bu tedirginlikle yaşamak zor gerçekten.
Asudesima
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2024 Saat 03:28
Simdiye kadar, (trafik kazalari ve cocuga siddet olaylari haric) hicbir hastamda, kafa carpmasi ile ilgili bir
 sikinti olmadi. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.