Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kafa çarpması

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=80135
Tarih: 21 Kas 2025 Saat 14:47

Konu: Kafa çarpması
Mesajı Yazan: Asudesima
Konu: Kafa çarpması
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2024 Saat 18:22
Hocam merhaba, kızım 10 yaşında dün parkta oynarken kafasının üst tarafını hızlıca kaydırağın üstündeki tahtaya çarpmış. Çok acıdı dedi bir an başım döndü gibi oldu, dedi. Sonra da oynamaya devam etti. Sabah okula gitti geldi. Şimdi kafama tutunca acıyor diyor. Normalde ağrısı vs yok. Şapka takınca veya tutunca acıyor diyor. Kafanın üstüne alınan darbelerde sonradan sıkıntı olur mu hocam? Yan taraflardan alınan darbelerde sıkıntı olabiliyor diye okumuştum ama yanlış mı hatırlıyorum? Teşekkür ederim.

-------------
Asudesima

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2024 Saat 18:50
"Ogluma Tomografi" yazisini okuyun.

Mesaj Tarihi: 04 Nis 2024 Saat 18:51
Okudum hocam okumaz mıyım? Sadece bu tarz çarpmalarda da böyle şeyler yaşanır mı sonrasında onu sormak istedim. Teşekkür ederim

-------------
Asudesima

Mesaj Tarihi: 04 Nis 2024 Saat 23:35
Darbenin siddetine bagli. Siz takip edeceksiniz. 

Mesaj Tarihi: 05 Nis 2024 Saat 00:05
Anladım hocam ben takip edeceğim tabi ki. Mesela birisi 2 hafta sonra sıkıntı olduğunu yazmış. Yani bir ay iki ay üç ay bu şekilde insan normal yaşama adapte olamaz. Ben çok eski cevaplarınızı okudum. Bir çok kişiye 48 saat geçtikten sonra bir sıkıntı olmaz demişsiniz. Hocam bu tedirginlikle yaşamak zor gerçekten.

-------------
Asudesima

Mesaj Tarihi: 05 Nis 2024 Saat 03:28
Simdiye kadar, (trafik kazalari ve cocuga siddet olaylari haric) hicbir hastamda, kafa carpmasi ile ilgili bir
 sikinti olmadi. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat