|
Geçmeyen öksürük |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
MevaAnnesi
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 180 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geçmeyen öksürükGönderim Zamanı: 05 Kas 2023 Saat 19:12 |
|
Hocam 24 ekım de yazmıstım size 7 aylık olucak bebegım öksürüğü vardı ama vu kadar cok degıl dı 4 gecedir geceleri özellıkle krize giriyor zorlanıyor öksürükten gunduz daha iyi durumda 4 tane bırden dişi geldi o mu bu kadar kötü yaptı onu bilmiyorum öksürük için ne yapacagım bilmiyorum.
Dedıgınız herseyı yaptım yok olmuyor gecmıyo zatürre olamaz degıl mı atesı falan hıc olmadı :(( Birde 7 aylık illadin kullanabilir mi
Düzenleyen MevaAnnesi - 05 Kas 2023 Saat 19:17 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Kas 2023 Saat 19:20 |
|
Sut disleri cikarken, hicbir hastalik yapmazlar. Bunlarin tamami eski Turk doktor uydurmalaridir.
Oksurugun bu sekilde olmasi, hastaligin sonuna geldigini,ve akintinin koyulasmasi ile oksurugun bu sekilde oldugunu gosterir. Sicak buhar uygulayin. Bas ucuna, 2 damla ColdMix damlatin. Cok okumaniz lazim. Hala; "zaturre olurmu" suphenizin olmasi, bu konuda hicbir yazimi okumadiginizi gosteriyor. Hic olmazsa, bugunden geriye giderek cevaplarimi okuyun. |
|
![]() |
|
MevaAnnesi
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 180 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Kas 2023 Saat 19:30 |
|
Hocam okudum ınanın sızın yazılarınızı okuyunca rahatlıyorum ama dedıgınız gıbı doktorlar inanılmaz gergın ve korkutucu yakın arkadaşıma yatıs verdıler ogluna oksurdugu ıcın siz dusunun. Etraf cok kotu öksürüyo bu cocuk şöyle böyle dedikleri için korkuyorum bı anne olarak.
Arada burnu tıkanınca illadın verebılır miyim 7 aylık oldugu ıcın kararsız kaldım prespektüsü 2 yas tı yanlıs hatırlamıyorsam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Kas 2023 Saat 21:31 |
|
Her selam vereni, hastanelere yatirmazlarsa, NASIL para kazanacaklar??
Malum; "-Aptali parasindan ayirmak, sevaptir!" Okumaya devam edin, Turkiye'de saglik sektorunun nasil sahtekarlarin eline gectigini daha iyi goreceksiniz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|