Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geçmeyen öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=78161
Tarih: 08 Kas 2025 Saat 17:36

Konu: Geçmeyen öksürük
Mesajı Yazan: MevaAnnesi
Konu: Geçmeyen öksürük
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2023 Saat 19:12
Hocam 24 ekım de yazmıstım size 7 aylık olucak bebegım öksürüğü vardı ama vu kadar cok degıl dı 4 gecedir geceleri özellıkle krize giriyor zorlanıyor öksürükten gunduz daha iyi durumda 4 tane bırden dişi geldi o mu bu kadar kötü yaptı onu bilmiyorum öksürük için ne yapacagım bilmiyorum. 
Dedıgınız herseyı yaptım yok olmuyor gecmıyo zatürre olamaz degıl mı atesı falan hıc olmadı :((

Birde 7 aylık illadin kullanabilir mi

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2023 Saat 19:20
Sut disleri cikarken, hicbir hastalik yapmazlar. Bunlarin tamami eski Turk doktor uydurmalaridir. 
Oksurugun bu sekilde olmasi, hastaligin sonuna geldigini,ve akintinin koyulasmasi ile oksurugun bu sekilde oldugunu gosterir.
Sicak buhar uygulayin. Bas ucuna, 2 damla ColdMix damlatin. 
Cok okumaniz lazim. Hala; "zaturre olurmu" suphenizin olmasi, bu konuda hicbir yazimi okumadiginizi 
gosteriyor. 
Hic olmazsa, bugunden geriye giderek cevaplarimi okuyun. 

Mesajı Yazan: MevaAnnesi
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2023 Saat 19:30
Hocam okudum ınanın sızın yazılarınızı okuyunca rahatlıyorum ama dedıgınız gıbı doktorlar inanılmaz gergın ve korkutucu yakın arkadaşıma yatıs verdıler ogluna oksurdugu ıcın siz dusunun. Etraf cok kotu öksürüyo bu cocuk şöyle böyle dedikleri için korkuyorum bı anne olarak.

Arada burnu tıkanınca illadın verebılır miyim 7 aylık oldugu ıcın kararsız kaldım prespektüsü 2 yas tı yanlıs hatırlamıyorsam

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2023 Saat 21:31
Her selam vereni, hastanelere yatirmazlarsa, NASIL para kazanacaklar?? 
Malum; "-Aptali parasindan ayirmak, sevaptir!"
Okumaya devam edin, Turkiye'de saglik sektorunun nasil sahtekarlarin eline gectigini daha iyi goreceksiniz. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat