|
Skt geçmiş lens solüsyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eki 2023 Saat 15:03 |
Hocam ben bir süredir aylık lens kullanmıyorum solüsyon da kullanmıyordum. Gözlük artık günlük kullan at lensler kullanıyorum o yüzden epeydir solüsyonumun tarihine bakmamışım. Bugün de kullan at lens bir paket açtım kendi paketindeki suyun içinden çıkardım sağ gözü taktım yanmaya başladı gözüm. Hemen çıkardım elimden bi toz vs mi geldi diye solüsyon sıktım yine denedim yine battı. Sonra aklıma geldi ben bu solüsyonu epeydir kullanmıyodum diye bir baktım 11 2022 kullanma tarihi. Hemen çöpe attım o sırada gözümün batması kızarıklığı da geçmişti yeni günlük lens paketi açıp onları taktım onlar batmadı. Büyük ihtimalle o ilk günlük lenste bir sıkıntı vardı. Şu an bir sıkıntım yok gözüm acımıyor kızarık da değil ama skt si geçmiş solüsyonu lense sıktım yıkadım gözüme takmaya çalıştım diye bişi olur mu. Nette arama yapınca kimyasal yanıkları oluşur falan diyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"kimyasal yanik" olmasi icin; o kimsenin, gozu yandigi halde inatla kullanmaya devam edecek salak olmasi
durumunda olur. Siz zaten gerekeni yapmissiniz. Taze lens suyu ile yikayin ve bir muddet taze lens suyu icinde birakip, kullanmayi deneyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|