Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Skt geçmiş lens solüsyonu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=78000
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 17:08

Konu: Skt geçmiş lens solüsyonu
Mesajı Yazan: Deryaydn
Konu: Skt geçmiş lens solüsyonu
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2023 Saat 15:03
Hocam ben bir süredir aylık lens kullanmıyorum solüsyon da kullanmıyordum. Gözlük artık günlük kullan at lensler kullanıyorum o yüzden epeydir solüsyonumun tarihine bakmamışım. Bugün de kullan at lens bir paket açtım kendi paketindeki suyun içinden çıkardım sağ gözü taktım yanmaya başladı gözüm. Hemen çıkardım elimden bi toz vs mi geldi diye solüsyon sıktım yine denedim yine battı. Sonra aklıma geldi ben bu solüsyonu epeydir kullanmıyodum diye bir baktım 11 2022 kullanma tarihi. Hemen çöpe attım o sırada gözümün batması kızarıklığı da geçmişti yeni günlük lens paketi açıp onları taktım onlar batmadı. Büyük ihtimalle o ilk günlük lenste bir sıkıntı vardı. Şu an bir sıkıntım yok gözüm acımıyor kızarık da değil ama skt si geçmiş solüsyonu lense sıktım yıkadım gözüme takmaya çalıştım diye bişi olur mu. Nette arama yapınca kimyasal yanıkları oluşur falan diyor

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2023 Saat 19:22
"kimyasal yanik" olmasi icin; o kimsenin, gozu yandigi halde inatla kullanmaya devam edecek salak olmasi
durumunda olur.
Siz zaten gerekeni yapmissiniz. 
Taze lens suyu ile yikayin ve bir muddet taze lens suyu icinde birakip, kullanmayi deneyin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat