|
Kilo boy |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nis 2023 Saat 12:40 |
Hocam kizim 5. Gun kilosu 3070 kg 47 cm dogdu suan 4aylik 6720 kg 60 cm boy geldi. Nasil hocam kilosu. Birde doktorumuz ek gidaya baslatti mamayo zor ictigi icin yogurt meyve basla dedi sorna muhallebi ver dedi ama yogurt denedim ogurdu istemedi 3 gun denedim ayni. Sonra elma muz vereyum dedim agzinda tutuyor hocam oda tukurukle birikip disari atiyor bu normal mi acaba. Ek gidada rahat ederim dusuncesi vardi mama zor ictigi icin ama buda mi husran oldu cunku mamayida agzina sikinc a bekletiyordu ayni sekilde ek gidayida
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
300 gram FAZLASI VAR!!!
Anne sutu varsa, SAKIN ek bir sey vermeyin, anne sutu azalir ve kesilir. SAKIN Turk doktorlara inanmayin! 4. aydan sonra, gerek (ac kaliyorsa) varsa, mama gerekmez, "Kutu sutleri" verilebilir. Teklif ettiginizde icmiyorsa, ac degil demektir! SAKIN Turk doktorlara inanmayin. Ilk sayfada; yazarlar kismindaki makale listemden, beslenme ile ilgili yazilarimi okuyun.!! Muz, Cilek gibi cekirdegi ile yenen meyvalar, 6 aydan sonra verilirler!!!! (sart degillerdir) SAKIN Turk doktorlara inanmayin... " agzina sikinc a bekletiyordu ayni sekilde ek gidayida" Belli ki, IHTIYACI YOK!! Sakin zorlamayin, sadece anne sutu ile devam edin!!!! SAKIN Turk doktorlara inanmayin!!!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Nis 2023 Saat 18:59 |
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meme emmiyor hocam oyuzden mama aldigi icin ek gida dedi doktor. Mamayida zor yiyor ek gidada ayniyiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
4. ay bittikten sonra mama gerekmez.
Mama alamayan ve 4 aydan kucuk bebekleri olanlar da "Kutu sutlerini", once;1/3 sonra 1/4 sulandirarak kullanabilirler. Sakin sokak sutlerini kullanmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Nis 2023 Saat 18:25 |
|
![]() |
|
Peki hocam tam yagli kutu sutu deneyeyim yalniz kaka durumunda ne degisiklik beklenir acaba kabizlik vs olur mu yoksa mama daki gibi mi olur kabiz olursa keseyimmi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kabizlik: Sokak sutunu kaynatip, kaymagini aldiginizda olur.
Kutu sutleri Homojenize olduklari icin kaymak tutmazlar, kaymak sutun icinde kalir.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam ben kutu sutu vermsitim ogluma ama icmemisti siz soylemistiniz yine sonrs pinarin 6 12 ay sutu vardi devam sutu die geciyor onu sevip icmisti siz verebilirsiniz demistiniz simdi 6 12 ay kalmis 1 yas ustu var acaba ondan denesem hocam zarari olur mu yani agir mi gelir verdim normal kutu sut maalesef iciremedim o daha sekerli gibi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deneyin, agir filan gelmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|