|
Kendim için... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kas 2022 Saat 09:36 |
Hocam daha önce oğlumla ilgili yazmıştım.1 ayı gecti ayni semptomlarla geçmeyen bir grip yaşıyoruz.ancak bende 1 haftadir tek taraflı burun akıntımda kan oluyor.gun ici cok değil ama gece daha fazla, kırmızı burun akintisiyla birlikte, sabah burun içinde pıhtı şeklinde oluyor.acaba sinüzite mi dönüyor, ne yapmalıyım.
|
|
![]() |
|
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bızde aynıyız tekrar tekrar dön dolaş aynı ☹ Sızın çocuğunuz nasıl ateşı cıkıyor mu
|
|
![]() |
|
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizde hiç ateş olmadı.bitmek bilmeyen burun ve geniz akıntısı ve öksürük var.kadir hoca ateş çıkmazsa hastalık uzar demişti ama bu kadar uzaması normal mi bilmiyorum.cok fazla kisi aynı belirtileri yaşıyor
|
|
![]() |
|
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Sımdı kulagımızda sıkıntı var doktora götürdüm gene antıbıyptık dıyor ve okula gıtmesın bır müddet dedı ıshalde var cok yoruldum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu kisi bu sekilde idare edeceksiniz. Grip asisinin faydasi olur.
SAKIN kulak agrilarinda, Iliadin haricinde HICBIR ilac kullanmayin. Sakin Antibiyotik vermeyin. Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Dediklerinizi yapıyoruz hocam, serum fizyolojik burun temizligi,nemli ortam,cold mix,bal limon geciriyoruz ama burunda kanama olunca acaba benim iliadin damla kullanmam gerekir mi? Sinüzit mi oldum?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Once Serum Fiz. ile burun temizligi yapin. Rahat nefes alabiliyorsaniz, Iliadin gerekmez.
Sinuzit oldugunda yuzunuzde; maske tarzinda agri olur.
|
|
![]() |
|
Teşekkürler hocam, vakit ayırdığınız için ve birbirinin benzeri onlarca başlığa da cvp yazdiginiz için, sabrınız için ayrıca teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|