Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kendim için...

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=74106
Tarih: 12 Ağu 2025 Saat 19:52

Konu: Kendim için...
Mesajı Yazan: esra_s
Konu: Kendim için...
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2022 Saat 09:36
Hocam daha önce oğlumla ilgili yazmıştım.1 ayı gecti ayni semptomlarla geçmeyen bir grip yaşıyoruz.ancak bende 1 haftadir tek taraflı burun akıntımda kan oluyor.gun ici cok değil ama gece daha fazla, kırmızı burun akintisiyla birlikte, sabah burun içinde  pıhtı şeklinde oluyor.acaba sinüzite mi dönüyor, ne yapmalıyım. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: mekselina
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2022 Saat 10:32
Bızde aynıyız tekrar tekrar dön dolaş aynı ☹ Sızın çocuğunuz nasıl ateşı cıkıyor mu

Mesaj Tarihi: 03 Kas 2022 Saat 19:53
Bizde hiç ateş olmadı.bitmek bilmeyen burun ve geniz akıntısı ve öksürük var.kadir hoca ateş çıkmazsa hastalık uzar demişti ama bu kadar uzaması normal mi bilmiyorum.cok fazla kisi aynı belirtileri yaşıyor 

Mesajı Yazan: mekselina
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2022 Saat 19:57
Sımdı kulagımızda  sıkıntı var doktora götürdüm gene antıbıyptık dıyor ve okula gıtmesın bır müddet dedı ıshalde var cok yoruldum

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2022 Saat 20:11
Bu kisi bu sekilde idare edeceksiniz. Grip asisinin faydasi olur.

SAKIN kulak agrilarinda, Iliadin haricinde HICBIR ilac kullanmayin. Sakin Antibiyotik vermeyin. 
Yazilarimi okuyun. 

Mesaj Tarihi: 03 Kas 2022 Saat 21:33
Dediklerinizi yapıyoruz hocam, serum fizyolojik burun temizligi,nemli ortam,cold mix,bal limon geciriyoruz ama burunda kanama olunca acaba benim iliadin damla kullanmam gerekir mi? Sinüzit mi oldum?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2022 Saat 01:45
Once Serum Fiz. ile burun temizligi yapin. Rahat nefes alabiliyorsaniz, Iliadin gerekmez.
Sinuzit oldugunda yuzunuzde; maske tarzinda agri olur. 

Mesaj Tarihi: 04 Kas 2022 Saat 13:41
Teşekkürler hocam, vakit ayırdığınız için ve birbirinin benzeri onlarca başlığa da cvp yazdiginiz için, sabrınız için ayrıca teşekkürler 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat