|
Ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
limon kabugu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eyl 2020 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı limon kabugu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 May 2021 Saat 10:15 |
Hocam kızım 11 aylık 8.800 73 cm iki gündür 38 civarı ateşli gece huzursuZdu ateş düşürücü verdim hala halsiz ve ateşli başka bir belirti yok boğaz ağrısı karın ağrısı gibi iki gündür sadece anne sütü alıyor hastaneye gitmeye korkuyorum şu surecte covid şüphesi oluyor haliyle covid acilde muayene olunuyor ne kadar bekleyip goturmeliyim bir enfeksiyonsa tehlikeli olur mu goturmemem,ateşle ilgili yazdıklarınızı biliyorum ama enfeksiyon varsa hangi aşamada tehlikeli olur acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates yaninda: Pis agiz kokusu+ Dili tamamen kaplayan Pas tabakasi varsa, antibiyotik gereken bakteriel
enfeksiyon var demektir. Koku+Pas yoksa, viral enfeksiyondur ve onemli degildir.
|
|
![]() |
|
limon kabugu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eyl 2020 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı limon kabugu
Hocam bebekler için istenen 1 yas rutin kan testi gerekli mi sizce?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tamamen Türk usulü sahtekarlıktır..
Bal gibi biliyorlar, Türkiye'deki Laboratuvarların, çocuk tahlillerinde değerlerin yanına yaşına uygun Referans aralıklarını YAZMIYORLAR!! Çocuk değerlerinin yanına, ERİŞKİN referans aralıklarını yazıp, çete halinde aileleri dolandırıyorlar. Bir defa bu gereksiz tahlil tuzağına düştünüz mü, sizi çok iyi dolandırırlar. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı limon kabugu
Hocam bende o yüzden yaptırmiyorum 1 yaşına kadar ne zaman hastaneye gitsek bir sürü kaygıyla eve dönüyoruz en iyisi çocuğumuzu gözlemleyerek huzur içinde büyütmek galiba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|