Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ates

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=69726
Tarih: 24 Ağu 2025 Saat 23:07

Konu: Ates
Mesajı Yazan: limon kabugu
Konu: Ates
Mesaj Tarihi: 29 May 2021 Saat 10:15
Hocam kızım 11 aylık 8.800 73 cm  iki gündür 38 civarı ateşli gece huzursuZdu ateş düşürücü verdim hala halsiz ve ateşli başka bir belirti yok boğaz ağrısı karın ağrısı gibi  iki gündür sadece anne sütü alıyor hastaneye gitmeye korkuyorum şu surecte covid şüphesi oluyor haliyle covid acilde muayene olunuyor ne kadar bekleyip goturmeliyim bir enfeksiyonsa tehlikeli olur mu goturmemem,ateşle ilgili yazdıklarınızı biliyorum ama enfeksiyon varsa hangi aşamada tehlikeli olur acaba 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 May 2021 Saat 18:17
Ates yaninda: Pis agiz kokusu+ Dili tamamen kaplayan Pas tabakasi varsa, antibiyotik gereken bakteriel 
enfeksiyon var demektir. 
Koku+Pas yoksa, viral enfeksiyondur ve onemli degildir. 

Mesaj Tarihi: 07 Tem 2021 Saat 11:23
Hocam bebekler için istenen 1 yas  rutin kan testi gerekli mi sizce?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Tem 2021 Saat 15:26
Tamamen Türk usulü sahtekarlıktır.. 
Bal gibi biliyorlar, Türkiye'deki Laboratuvarların, çocuk tahlillerinde değerlerin yanına yaşına uygun Referans
 aralıklarını YAZMIYORLAR!!  Çocuk değerlerinin yanına, ERİŞKİN referans aralıklarını yazıp, çete halinde
 aileleri dolandırıyorlar. Bir defa bu gereksiz tahlil tuzağına düştünüz mü, sizi çok iyi dolandırırlar.

Mesaj Tarihi: 07 Tem 2021 Saat 15:41
Hocam bende o yüzden yaptırmiyorum 1 yaşına kadar ne zaman hastaneye gitsek bir sürü kaygıyla eve dönüyoruz en iyisi çocuğumuzu gözlemleyerek huzur içinde büyütmek galiba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat