|
Hırıltılı solunum ateş kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Seşafeal ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2019 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mar 2021 Saat 05:11 |
Bir de hocam karnından sesler geliyor ? Çok gaz çıkaran bi çocuk değil normalde gaz da çıkarıyor ✋🏻
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik vermeyin, arkadan ishal geliyor olabilir.
|
|
![]() |
|
Seşafeal ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2019 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vermedik hocam antibiyotik filan elhamdulillah daha iyi şimdi rahat uyuyor az hırıltı var ama keyfi yerinde bricanyl devam etsem mi yoksa kendiliğinden geçmesini beklemek daha mı doğru olur ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gerek olunca Bricanyl verin.
|
|
![]() |
|
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Hocam aynı durumu yaşadığım için sormak istedim oglum da bebekliğinden beri aynı durumu yaşıyor her grip olduğun da nefesi sıkışıyor doktorlar bunun astım olduğunu söyledi bricanly de astım ilacı bukadar küçük çocuklarda astım olabiliyormu oglum suan 5 yasinda 1 yıldır grip olmuyor malum okullar kapalı abladan bulaşıyordu hep grip bize okul olmadığı için giripte olmuyorlar niye hocam grip olduğun da bi çocuğun nefesi tıkanır bide bu ventolin aynı görevi görüyor mu biz çok kullandık makinaya koyup buhar şeklinde
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Astim degil ama, bilhassa asiri temiz bakilmis cocuklarda, enfeksiyonlarda Bronslarda spasm olabiliyor.
Aradaki fark; Astim hayat boyu surer. Ventolin'i sakin surup olarak kullanmayin, etkili dozlara cikildiginda, tasikardilere sebep olursunuz. Bricanyl ile sonuc alamazsaniz, Ventolin sprey kullanin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Mar 2021 Saat 19:20 |
|
![]() |
|
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
4 aylıkken daha ilk gribinde nefesi tıkandı hocam ama git gide daha hafif atlatmaya başladı ama bebekken dk 60 kez nefes alıp verirdi .yine grip olduğun da hafif bir daralma oluyor sırtını dinlediğimde ince islik sesi var ama nefesini tıkıcak kadar olmuyor evet astım omur boyu sürer ama bizim gibi olanlar yasa bağlı buyuduķce normallesiyor yok hocam ventolini hiç surup olarak içmedik sadece hava olarak kullandik
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hic merak etmeyin, zamanla gececek. Imkan oldukca, Park/bahce ye goturun. Elleri biraz topraga degsin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|